Stoppenkast vervangen

Een nieuwe keuken? Gefeliciteerd! Maar waarschijnlijk wilt u nu een stoom oven, en allerlei high tech apparatuur die het leven wel gemakkelijker maken maar ook meer stroom vragen. Dan kan het zijn dat uw verouderde stoppenkast vervangen moet worden voor een nieuwe meterkast.

Zelf u stoppenkast vervangen

Wilt u uw stoppenkast vervangen? Dan bent u bij de Electra-Gigant aan het juiste adres. Het is haast onmogelijk om zelf een stoppenkast te vervangen. Het is namelijk een ingewikkelde klus en alleen bedoeld voor mensen die hier kennis van hebben.

Bovendien is het ook nog gevaarlijk om als ondeskundig persoon deze “klus” op te knappen. Zo loopt u het risico om een elektrisch schok te krijgen. Dit kan natuurlijk weer leiden tot ernstige lichamelijke problemen. Het is dan ook af te raden om zelf een stoppenkast te vervangen.

Stoppenkast vervangen advies

Wij zien het als onze taak, als erkend electra bedrijf, om u te adviseren de stoppenkast te laten vervangen door een erkend bedrijf. Het is namelijk niet één van de makkelijkste klussen. Voordat er een start wordt gemaakt met de werkzaamheden moet alle stroom (spanning) worden afgesloten. Met een erkend bedrijf bent u namelijk verzekert van een veilige aansluiting en ….  mocht er onverhoopt iets mis gaan dan bent u hiervoor verzekerd. En dat is wel een rustig gevoel.

Een groepenkast heeft meestal een driefasen aansluiting, in de groepenkast wordt namelijk de spanning van 380 volt omgezet naar 220 volt. Dat moet uiteraard goed gebeuren, wij gebruiken thuis namelijk allemaal 220 volt.

Kosten van de vervanging

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten voor het vervangen van een groepenkast Dit heeft vooral te maken met de capaciteit die u van uw groepenkast vraagt, met andere woorden …. hoeveel groepen zijn er in uw huis nodig.

De elektriciens van de Electra-Gigant kunnen uw stoppenkast vervangen op een efficiënte en veilige wijze. Dit doen zij zeer snel en tegen een voordelige prijs. Bovendien leveren zij u hierbij maatwerk van een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u weten hoe voordelig het bij ons is om een stoppenkast te vervangen? Dan komt u dit te weten door het offerte formulier in te vullen. Binnen een paar dagen ontvangt u van ons dan een, voor u op maat gemaakte offerte.

Wij wachten uw offerte met belangstelling af.