Sinds 1990

Over ons

Welkom op deze pagina waarin wij u virtueel kennis laten maken met ons elektra & installatiebedrijf de Electra-Gigant. Ons installatiebedrijf  is sinds 1990 actief en in de begin jaren vooral werkzaam in Amsterdam en omstreken.

Sinds de beginjaren zijn wij uitgegroeid tot een groot erkend installatiebedrijf met meerdere vestigingen door heel Nederland.

De Electra-Gigant is een platform voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een goede en goedkope elektricien in Amsterdam. Ons doel is om u als potentiële opdrachtgever te begeleiden met welke verbouwing dan ook.

51 jaar bouwervaring!

Jouke is nu 72 en loopt al ongeveer 51 jaar mee in de bouwbranche. Gestart op hele jonge leeftijd als leerling schilder bij het Amsterdamse schildersbedrijf de Schilder-Gigant werd al snel duidelijk dat zijn hart echt binnen de gehele bouwbranche lag en daar wilde hij meer mee doen.

Door verder te leren en diverse diploma’s (uiteraard allemaal bouw gerelateerd) te behalen beschikt Jouke over veel kennis en kunde binnen de bouwbranche.

In eerste instantie vervulden wij alle offerte aanvragen zelf. Om landelijke dekking te kunnen garanderen zijn wij een aantal jaar na het opzetten van de site begonnen met het zoeken van partners.

Ons strenge selectieproces heeft er voor gezorgd dat wij lang gedaan hebben over het verkrijgen van een landelijke dekking. Inmiddels hebben wij dat echter wel voor elkaar.

We kunnen nu zeggen dat we het beste netwerk van bouwbedrijven en elektriciens van Nederland hebben, in welke regio u zich ook bevindt.

Ons team

De werkzaamheden op ons kantoor hebben grotendeels te maken met de juiste planning en het berekenen van verschillende soorten verbouwingen.

Ons team hecht een enorme waarden aan de ervaringen en reviews van onze klanten. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten in de gaten te houden zodat ze ten alle tijden tevreden zijn.

Bij renovatieprojecten besteden wij dan ook extra aandacht aan het behoud van het karakter van het huis of pand.

Onze specialisten

Website auteur : Jouke de Groot
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg
Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. kerk

Ons elektrabedrijf

In al die jaren hebben wij al ontzettend veel bouwprojecten gestart, begeleid en voltooid. Altijd tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Dit is waar wij het uiteindelijk voor doen, het helpen van onze klanten zodat zij zeker zijn van een scherpe prijs, een eerlijke aannemer en goed werk!

Diensten elektricien

Wij bieden iedere vorm van elektraklussen aan. Uiteraard hebben wij wel een aantal diensten die het meest voorkomen. Dit zijn:

Offerte mogelijkheden

Wij streven er naar een zo scherp mogelijke prijs voor u te vinden. Ook kijken we welke elektricien bij uw klus past. Verschillende  hebben namelijk verschillende expertises.

Als u benieuwd bent wat u kunt besparen op een elektraklus dan kunt u simpelweg het offerte formulier invullen. U krijgt altijd binnen 24 uur een passende oplossing.

Om een offerte zo goed mogelijk te kunnen opstellen is het belangrijk dat u specifiek bent in de omschrijving. Hoe specifieker u bent hoe beter wij een elektricien aan uw klus kunnen koppelen.

Dit scheelt u weer in de prijs!

Direct een offerte aanvragen kan via ons offerteformulier. Uiteraard is het aanvragen van een offerte gratis en vrijblijvend. U verbindt zich nergens aan.

Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!