Elektricien Rotterdam

Bent u op zoek naar elektriciëns in Rotterdam of in de buurt hiervan ,en bent u met spoed op zoek naar een goedkope elektricien?

Onze elektricien helpt u bij zaken zoals een stroomstoring of het verleggen en vervangen van elektra in uw nieuwbouw of bestaande woning?

Leest hier dan alle informatie betreft de kosten van een elektricien en de werkzaamheden waar wij u mee kunnen helpen in Rotterdam en omgeving.

groepenkast vervangen
Snel een prijsindicatie?

Electra-Gigant ook in Rotterdam

De Electra-Gigant is een middelgroot installatiebedrijf. Wij begeven ons ruim 20 jaar op de elektra markt. We hebben meer dan 8 gespecialiseerde elektriciens in dienst. Dankzij de ervaring die wij hebben opgebouwd met ons elektra bedrijf en dankzij de vakkundigheid van onze elektriciens kunnen wij u in Rotterdam een breed scala aan diensten bieden.

Wij werken onder meer in de volgende gedeeltes van Rotterdam:

 • Rotterdam Zuid
 • Rotterdam Centrum
 • Rotterdam Noord
 • Blijdorp

Diensten elektricien Rotterdam

Wij kunnen u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan:

 • Uitbreiden en vervangen van groepenkasten
 • Keuken elektra aanleggen
 • Aanleg aparte groep / krachtgroep installatie
 • Deurbel intercom installatie 
 • Ventilatie box aansluiten
 • 24 uur storingdienst
 • Meterkast laten verplaatsen of alle andere werkzaamheden met betrekking tot groepenkasten.

Groepenkast aansluiten

Een woning bestaat vaak uit meerdere groepen. Wilt u uw groepenkast laten vervangen omdat de oude meterkast niet meer goed functioneer? Of heeft u meerdere elektroniche apparaten in huis en moet er een extra groep aangelegd worden in uw meterkast?

Al deze werkzaamheden kunnen wij betaalbaar voor u uitvoeren met onze erkende elektricien uit de omgeving van Rotterdam.

oud-elektra-laten-vervangen

Electra aanleggen in Rotterdam

Zijn uw huidige elektra draden toe aan vervanging of wilt u deze verleggen? Doe dit niet zelf en laat dit een professional oplossen om de kwaliteit van uw woning tot stand te houden.

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van elektrische installaties, ongeacht om welke werkzaamheden het gaat. Een van onze specialisten voert deze werkzaamheden uit.

Elektricien Rotterdam uurtarief

Naast kwaliteit spelen ook de kosten een belangrijke rol. Er zijn grote verschillen in de prijzen voor de verschillende werkzaamheden. Dat heeft te maken met de intensiteit en de duur van een project.

Als u de kosten van een elektricien wilt weten is het belangrijk dat we weten wat u precies wilt, hoe de huidige staat van uw elektra is en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.

Wij begrijpen dat het voor u niet altijd in te schatten is. Daarom zullen wij vooraf een uitvoerige check doen en u een prijsopgave op maat geven, zonder dat u ergens aan vast zit.

Ons uurtarief is vanaf €25,-. Vergelijk het eens met concurrenten.

Bent u benieuwd wat wij als elektricien uit Rotterdam voor u kunnen betekenen? Wilt u weten welke kosten u heeft? Neem dan contact met ons op om een scherpe offerte te ontvangen.

Na het invullen van het offerte formulier komen wij altijd bij u terug met een zeer scherpe prijs!

Laat ons bewijzen dat wij de goedkoopste elektricien in Rotterdam zijn.

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien HilversumElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle


Snel een prijsindicatie?

Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!