Sinds 1990

Elektricien in Rotterdam

Bent u op zoek naar elektriciens in Rotterdam of in de buurt hiervan en bent u met spoed op zoek naar een goedkope elektricien? Onze elektricien helpt u bij zaken zoals een stroomstoring of het vernieuwen en vervangen van elektra in uw nieuwbouw of bestaande woning?

Leest hier dan alle informatie betreft de kosten van een elektricien en de werkzaamheden waar wij u mee kunnen helpen in Rotterdam en omgeving.

groepenkast vervangen
Stroomstoring oplossen in Rotterdam

Electra-Gigant ook in Rotterdam

De Electra-Gigant is een middelgroot installatiebedrijf. Wij begeven ons ruim 20 jaar op de elektra markt. Dankzij de ervaring die wij hebben opgebouwd met ons elektra bedrijf en dankzij de vakkundigheid van onze elektricien in Rotterdam een breed scala aan diensten bieden.

Wij werken onder meer in de volgende gedeeltes van Rotterdam:

  • Rotterdam Zuid
  • Rotterdam Centrum
  • Rotterdam Noord
  • Blijdorp

Diensten elektricien in Rotterdam

Wij kunnen u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan:

Groepenkast aansluiten

Een woning bestaat vaak uit meerdere groepen. Wilt u uw groepenkast laten vervangen omdat de oude meterkast niet meer goed functioneert? Of heeft u meerdere elektroniche apparaten in huis en moet er een extra groep aangelegd worden in uw meterkast?

Al deze werkzaamheden kunnen wij goedkoop voor u uitvoeren met onze erkende elektricien uit Rotterdam.

oud-elektra-laten-vervangen
Vernieuwen elektra

Wat kan onze elektricien voor u betekenen?

Bij ons kunt u terecht voor het oplossen van een storing, het vervangen van een groepenkast en het vernieuwen en aanleggen van al uw electra in- en om huis.

Het is niet verboden uw eigen installatie uit te breiden of te vervangen als u de hiervoor geldende regels, normen en wetgeving in acht neemt. U mag nooit de verzegelde aansluitkast openen tenzij u zelf een bevoegd persoon bent.

Bent u dus op zoek bent naar een erkende en goedkope elektricien in Rotterdam of in de buurt? Dan kunt u daarvoor prima terecht bij onze elektricien uit Rotterdam.

Onze elektriciens zijn uitermate goed in hun elektra werk en leveren een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het aanleggen of vernieuwen van elektra in uw bestaande-of nieuwbouwwoning is een klus die u zelf hoogstwaarschijnlijk niet kunt of misschien wilt u hier eigenlijk niet aan beginnen

Elke elektraklus zoals het verplaatsen van uw meterkast tot aan het aanleggen van het elektra in uw bestaande of nieuwbouwwoning kunt u met een gerust hart uitbesteden aan onze elektriciens in Rotterdam.

Wat kost een elektricien uit Rotterdam

Voor een goede, betrouwbare en goedkope electriciën uit Rotterdam bent u dus zeker aan het juiste adres bij de specialisten van de Electra-Gigant.

Wat zijn de elektricien kosten per project?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning.

Soort opdracht elektricien RotterdamGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€60 tot €75

Uw elektra is in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw elektra project naar keuze. Onze elektricien in Rotterdam komt dan bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens maken we een offerte op maat aan, waarop precies staat wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje wordt.

U wordt achteraf niet verrast door allerlei extra kosten, omdat men zich bij de Electra-Gigant altijd aan de prijsopgave van de offerte houdt.

stopcontact aanleggen
Aanleggen van stopcontacten

Elektricien Rotterdam uurtarief

Naast kwaliteit spelen ook de kosten een belangrijke rol. Er zijn grote verschillen in de prijzen voor de verschillende werkzaamheden. Dat heeft te maken met de intensiteit en de duur van een project.

Als u de kosten van een elektricien wilt weten is het belangrijk dat we weten wat u precies wilt, hoe de huidige staat van uw elektra is en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.

Wij begrijpen dat het voor u niet altijd in te schatten is. Daarom zullen wij vooraf een uitvoerige check doen en u een prijsopgave op maat geven, zonder dat u ergens aan vast zit. Ons uurtarief is vanaf €25,-. Vergelijk het eens met concurrenten.

Bent u benieuwd wat wij als elektricien Rotterdam voor u kunnen betekenen? Wilt u weten welke kosten u heeft? Neem dan contact met ons op om een scherpe offerte te ontvangen.

Na het invullen van het offerte formulier komen wij altijd bij u terug met een zeer scherpe prijs!

24 uur per dag streven naar kwaliteit!

Er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit, zodat u verzekerd bent van degelijke elektra of dit nu binnenshuis of buitenshuis is. Vooral het buiten elektra aanleggen wordt steeds vaker gevraagd.

Onze elektricien in Rotterdam staat ook borg voor een uitstekende service en verleent garantie over de uitgevoerde werkzaamheden. Let u hier op als u offertes gaat vergelijken. Niet iedere elektricien Rotterdam verleent garantie.

De Electra-Gigant is een erkend en gespecialiseerd bedrijf, in het bezit van keurmerken en service staat hoog in het vaandel van onze elektriciens die hun werk in Rotterdam verrichten.

Laat ons bewijzen dat wij de goedkoopste elektricien in Rotterdam zijn.

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien HilversumElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle


Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!