Sinds 1990

Elektricien Utrecht

De elektricien Utrecht van de Electra-Gigant is verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van alle elektra in- en om uw bestaande huis of nieuwbouw woning in de regio Utrecht.

Wij beschikken over veel praktijkervaring en de kennis om iedere electra opdracht uit te voeren overeenkomstig uw wensen. Voor het oplossen van een storing, een reparatie op maat of het aan- of omleggen van uw electriciteit zijn wij uw partner.

Er is geen elektriciteit klus die wij niet op kunnen lossen of uit kunnen voeren. De elektriciens Utrecht van de Electra-Gigant staan klaar om ook uw opdracht goedkoop en professioneel uit te voeren. Wist u dat is gemakkelijk en gratis een offerte kunt opvragen?

oud-elektra-laten-vervangen
Vervangen van het oude elektra

Ook als u oudere woning heeft waar u aan het klussen bent en u bent aan het zoeken naar een goedkope elektricien voor het aanleggen of het vernieuwen van al uw elektra in uw bestaande of nieuwbouw woning, dan zijn wij uw partner.

Onze elektriciens Utrecht kunnen al uw kleine maar ook grote elektra klussen uit handen nemen.

Denk hierbij aan:

Electricien Utrecht
Vernieuwen groepenkast

Elektricien Utrecht voor aanleg van al uw elektra

Bij het verbouwen of renoveren van een ruimte in uw huis zoals, bijvoorbeeld de verbouwing van een keuken, zullen er elektra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Maar het komt vaak voor dat u ook andere klussen heeft die direct opgepakt moeten worden. Wij werken samen met verschillende partijen die rondom de verbouwing nodig zijn. Kijk gerust eens bij onze collega’s voor meer informatie over:

De volgende elektrowerkzaamheden voeren wij frequent in Utrecht uit:

Andere klussen die wij voor u uit kunnen voeren zijn het aanleggen van buitenverlichting en buiten elektra aanleggen om u in uw tuin van alle gemakken te voorzien.

Storing controle

Aantrekkelijk uurtarief elektriciens Utrecht

De kosten van een elektricien zijn erg wisselend. Dit heeft te maken met de eerder benoemde veelzijdigheid van Electra-Gigant. Dit heeft grote invloed op de prijs. Het ligt er namelijk maar net aan hoe groot de opdracht is die gedaan moet worden.

Bent u op zoek naar een goedkope elektricien met de juiste elektra kennis? Dan hoeft u zeker niet verder te zoeken! Ons installatiebedrijf is erkend en heeft meer dan 24 jaar lang ervaring met het aanleggen van elektra installaties in en rond het huis.

Wilt u graag een prijs weten voor uw elektra opdracht? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan en u zult zien dat wij de voordeligste elektriciens voor u werkzaamheden hebben.

Kosten elektricien Utrecht

Voor een goede, betrouwbare elektricien en goedkope elektricien uit Utrecht bent u dus zeker aan het juiste adres bij de specialisten van de Electra-Gigant.

Wat zijn de elektricien kosten per project?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.535 tot €1.980
Aanleggen verlichting€525 tot €760
Vervangen meterkast€470 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Uw electra is in uiterst betrouwbare handen. En dat is natuurlijk erg belangrijk. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw elektra project naar keuze.

We komen dan bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens maken we een offerte op maat aan, waarop precies staat wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje wordt. U wordt achteraf niet verrast door allerlei extra kosten, omdat men zich bij de Electra-Gigant altijd aan de offerte houdt.

Groepenkast laten vervangen

De meeste groepenkasten gaan jarenlang mee. Het is natuurlijk niet nodig om jaarlijks uw groepenkast te laten vervangen of uw stoppen ( automaten ) te laten vernieuwen.

Als uw groepenkast niet meer voldoet aan de huidige eisen en deze moet u laten vervangen omdat de voorschriften vandaag de dag anders zijn geworden dan is het inhuren van een elektricien geen overbodige luxe.

Toch komen soms situaties voor dat waar in vervanging echt nodig is.

Denk hierbij aan:

  • Verouderde groepenkast
  • Verkeerde verdeling van de groepen
  • Te kleine stoppenkast
  • Verplaatsing
  • Voldoening eisen
oude-elektra-draden-laten-vervangen
Groepenkast controle

Vrijblijvende prijsopgave door de elektricien Utrecht

Ondanks al deze uitleg is het natuurlijk heel goed mogelijk dat u dan toch nog met een brandende vraag zit. Elektricien in Utrecht staat altijd open voor vragen voor belangstellenden. Iedereen kan bij het installatiebedrijf terecht. Schroom dus niet om contact op te nemen.

Daarnaast is het ook zeer eenvoudig om via de website een heldere offerte aan te vragen die mogelijk ook antwoord kan geven op de vragen die u heeft.

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien HilversumElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle


Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!