Sinds 1990

Elektricien Almere

Heeft u met spoed een elektricien uit de regio van Almere nodig? Voor het oplossen van een stroomstoring in uw woning of het laten vervangen van uw oude elektra?

Of bent u momenteel druk bezig met nieuw-, aan-, of verbouw van uw oude woning of nieuwbouw huis en heeft u een helpende hand nodig bij het aanleggen van elektra? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

electricien
Elektraklus in Almere

De laatste decennia is de toename van het gebruik van elektrische apparatuur in- en rondom huis enorm toegenomen. Wij merken dat het aanleggen van elektriciteit vaak door woningbezitters zelf wordt uitgevoerd door gebruik te maken van instructiefilmpjes op het Internet.

Voor het aanleggen van een stopcontact of van een schakelaar is dit wellicht goed te doen maar voor wijzigingen in uw groepenkast adviseren wij u een gecertificeerde elektricien uit Almere in te huren.

Storingsdienst in Almere 24 / 7

De Almeerse storingsdienst van de Electra gigant is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Op deze manier kunnen wij u altijd verhelpen met alle stroomstoringen en het eventuele oplossen van kortsluiting. Een stroomstoring kan een zeer uitlopende elektraklus worden voor particulieren. Om deze zo snel mogelijk te verhelpen staat onze elektricien meteen voor u klaar.

Natuurlijk kunt u zelf proberen de storing zelf te inspecteren. Echter raden wij u echt aan om contact met ons op te nemen. Stroom kan levensgevaarlijk zijn en als u niet weet wat u doet dan kan dit uiteraard erge gevolgen hebben.

Lage kosten van onze elektricien uit Almere

Niemand wil teveel betalen voor een elektricien, maar uiteraard verwacht u wel de beste kwaliteit. Bij de Electra-Gigant heeft u dit beiden. De kosten voor electricien bij de Electra-Gigant zijn gewoon eerlijk en laag.

Voor deze lage kosten krijgt u natuurlijk wel de goede service die u van een erkende installateur kunt verwachten.

Wat zijn de elektricien kosten per project?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning in Almere.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Uw electra is in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw elektra project naar keuze.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om te ontdekken hoe laag onze prijzen zijn in vergelijking met andere elektromonteurs.

We komen graag bij uw langs om de werkzaamheden op te nemen, advies te geven en concrete vorming aan uw plannen te geven. Om u een idee te geven van de kosten werken wij met een uurloon van 25 per uur.

Elektra aanleggen in Almere en omgeving

Laat elektra aanleggen in Almere door onze specialisten om zo uw hele huis of bedrijf van verlichting, schakelaars en stopcontacten te voorzien.

Ook uw kabels worden door ons netjes weggewerkt in verband met struikelgevaar en voor een nette opgeruimde indruk.

Als de elektra niet door onze elektricien uit Almere wordt aangelegd dan bestaat er grote kans op stroomstoring, kortsluiting en in het ergste geval brand.

Het is niet verboden uw eigen installatie uit te breiden of te vervangen als u de hiervoor geldende regels, normen en wetgeving in acht neemt. U mag nooit de verzegelde aansluitkast openen tenzij u zelf een bevoegd persoon bent.

Onze electriciens van ons installatiebedrijf zijn gespecialiseerd in het aansluiten van groepenkasten, verplaatsen van meterkasten, electra aanleggen en krachtstroom aansluiten.

Wij zijn een allround elektrotechnisch bedrijf en samen met ons gespecialiseerd personeel staan wij voor duurzaamheid en kwaliteit. Voor zowel de particuliere markt als de bedrijfsmarkt leveren wij maatwerk op het gebied van elektra voor allerlei projecten.

Maak uw wensen aan ons kenbaar en we bespreken dan in een persoonlijk gesprek uw wensen.

Binnen korte tijd zult u dan een vrijblijvende offerte ontvangen en als u besluit met ons in zee te gaan, dan verwelkomen wij u hartelijk als klant.

groepenkast-laten-vernieuwen
Nieuwe groepenkast in Almere aanleggen

Storingsdienst Almere 24 uur

Onze goedkope elektricien sluit elektriciteit aan zowel voor bedrijven als huizen voor particulieren. De elektricien maken voor het project eerst een ontwerp en dan werken wij in gedetailleerde planning uit wat de electra werkinstructies zijn.

Wij houden hierbij de prijs en de kwaliteit natuurlijk goed in de gaten. We bedenken veilige oplossingen en maken heldere afspraken die we ook zorgvuldig nakomen.

Zeker in Almere is het goed werken omdat alle huizen mooi en nieuw zijn. Merendeel van de woningen worden uitgerust met een standaard elektrische installatie en onze installaties voldoen altijd aan de wettelijke eisen.

Wij verhelpen als bedrijf ook storingen aan elektrische installaties en hebben een 24 uur service paraat staan voor u. Waar wij in Almere werken?

  • Buiten.
  • Stad.
  • Poort.
  • Haven.
electricien
Elektra inspecteren huis in Almere

Meterkast aanleggen

Indien u uw meterkast wilt laten verplaatsen zijn wij als middelgroot bedrijf de juiste keuze. Particulier of bedrijfsmatig kunt u ons inhuren, want wij werken alleen maar met gespecialiseerde vakmensen voor al uw electra werkzaamheden..

Wij verplaatsen een meterkast, dat soms nodig is bij bijvoorbeeld het verbouwen van de keuken, en wij doen uiteraard ook aanpassingen aan de meterkast. Oude groepen en bedrading worden dan verwijderd en vervangen door nieuwe groepen en elektra draad.

Denk dan bijvoorbeeld aan het plaatsen van extra groepen in de meterkast, of het monteren van een hoofdschakelaar of schakelklokken aanbrengen.

U kunt het beste regelmatig een check laten doen in uw meterkast. Zodat u weet of alles nog aan de wettelijke eis voldoet.

Groepenkast verplaatsen

Wij als elektromonteurs hebben jarenlange ervaring met bedrading trekken van groepenkasten en het aansluiten en uitbreiden hiervan.

We hebben een zeer uitgebreid assortiment in groepenkasten, buisklemmen, aansluitblokken en keuze in overvloed aan aansluitmogelijkheden.

Meerdere groepen plaatsen in groepenkast

Indien u uw woning gaat verbouwen of bezig bent met een nieuwbouwhuis kan het zijn dat uw groepen tekort komt.

Meer apparatuur betekent ook vanzelf meer groepen en dat kan ook betekenen een groepenkast vervangen. Deze groepen worden door ons professionele team Almere geplaatst en geïnstalleerd volgens alle veiligheidsvoorschriften.

Krachtstroom aanleggen in Almere

Wij hebben alleen maar erkende installateurs in dienst in Almere die ook expertise hebben met krachtstroom. Krachtstroom is soms nodig voor de nieuwere soort huishoudelijke apparaten of bijvoorbeeld bij een sauna of bubbelbad.

Als gespecialiseerd installatiebedrijf verzorgen wij al uw krachtstroom voorziening.

Onze goedkope elektricien uit Almere en omstreken heeft verstand van krachtstroom en zal u altijd van een goed advies voorzien.

Voor de aanleg van uw elektra kunt u voor onze elektrawerkzaamheden in Almere ook terecht in:

  • Almere Buiten.
  • Almere Stad.
  • Almere Poort.
  • Almere Haven.

Wij werken ook in meerdere steden in Nederland!

RandstadBuitengebied
Electricien AmsterdamElectricien Amersfoort
Elektricien HilversumElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Electricien HaarlemElectricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElectricien Zwolle


Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!