Elektricien Almere

Heeft u met spoed een elektricien uit de regio van Almere nodig? Voor het oplossen van een stroomstoring in uw woning of het laten vervangen van uw oude elektra?

electricien

Onze elektriciens van ons installatiebedrijf zijn gespecialiseerd in het aansluiten van groepenkasten, verplaatsen van meterkasten, elektriciteit aanleggen en krachtstroom aansluiten.

De erkende elektricien Almere staat altijd met ons vakkundige personeel tot uw beschikking. Wij zijn een allround elektrotechnisch bedrijf en samen met ons gespecialiseerd personeel staan wij voor duurzaamheid en kwaliteit.

Voor zowel de particuliere markt als de bedrijfsmarkt leveren wij maatwerk voor allerlei projecten.

Maak uw wensen aan ons kenbaar en we bespreken dan in een persoonlijk gesprek uw wensen.

Binnen korte tijd zult u dan een vrijblijvende offerte ontvangen en als u besluit met ons in zee te gaan, dan verwelkomen wij u hartelijk als klant.

groepenkast-laten-vernieuwen

Storingsdienst 24 uur

Onze goedkope elektricien uit Almere sluit elektriciteit aan zowel voor bedrijven als voor particulieren. De elektricien uit Almere voor het project eerst een ontwerp en dan werken wij in gedetailleerde planning uit wat de werkinstructies zijn.

Wij houden hierbij de prijs en de kwaliteit natuurlijk goed in de gaten. We bedenken veilige oplossingen en maken helder afspraken die we ook zorgvuldig nakomen.

Zeker in Almere is het goed werken omdat alle huizen mooi en nieuw zijn. Merendeel van de woningen worden uitgerust met een standaard elektrische installatie en onze installaties voldoen altijd aan de wettelijke eisen.

Van winkels tot fabrieken begeleiden wij met elektrische installaties en onze vaste klanten zijn altijd tevreden over ons elektricien Almere. 

Wij verhelpen als bedrijf ook storingen aan elektrische installaties en hebben een 24 uur service paraat staan voor u. Waar wij in Almere werken?

  • Almere Buiten
  • Almere Stad
  • Almere Poort
  • Almere Haven
Snel een prijsindicatie?

Lage kosten voor een elektricien in Almere

Niemand wilt teveel betalen voor een elektricien, maar uiteraard verwacht u wel de beste kwaliteit. Bij de Electra-Gigant heeft u dit beide. De kosten voor elektricien bij de Electra-Gigant zijn gewoon eerlijk en dus laag.

Wij geloven erin dat we eerlijke prijzen moeten vragen en dus goedkoop zijn in vergelijking met andere elektriciens.

Voor deze lage kosten krijgt u natuurlijk wel de goede service die u van een erkende installateur kunt verwachten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om te ontdekken hoe laag onze prijzen zijn vergelijking met andere elektriciens.

Vraag nu voor al uw elektrotechnische installaties een formele aanbieding van werkzaamheden aan onder een offerte.

We komen graag bij uw langs om de werken op te meten, advies te geven en concrete vorming aan uw plannen te geven. Om u een idee te geven van de kosten werken we met een uurloon van 25 per uur.

electricien

Meterkast aanleggen

Indien u uw meterkast wilt laten verplaatsen zijn wij als middelgroot bedrijf de juiste keuze. Particulier of bedrijfsmatig kunt u ons inhuren, want wij werken alleen maar met gespecialiseerde vakmensen zoals onze goede elektricien.

Wij verplaatsen een meterkast wat soms nodig is bij verbouwingen en wij doen ook aanpassingen aan de meterkast. Oude groepen en bedrading worden dan verwijderd en vervangen door nieuwe groepen en elektra draad.

Denk dan bijvoorbeeld aan het plaatsen van extra groepen in de meterkast, of het monteren van een hoofdschakelaar of schakelklokken aanbrengen.

U kunt het beste regelmatig een check laten doen op uw meterkast. Zodat u weet of alles nog aan de wettelijke eis voldoet.

Groepenkast verplaatsen

Wij als elektriciens hebben jarenlange ervaring met bedrading trekken van groepenkasten en het aansluiten en uitbreiden. We hebben een zeer uitgebreid assortiment in groepenkasten, buisklemmen, aansluitblokken en keuze in overvloed aan aansluitmogelijkheden.

Indien u uw woning gaat verbouwen of bezig bent met een nieuwbouwhuis kan het zijn dat uw groepen tekort komt.

Meer apparatuur betekent ook vanzelf meer groepen en dat kan ook betekenen een groepenkast vervangen. Deze groepen worden door ons professionele team geplaatst en geïnstalleerd volgens all veiligheidsvoorschriften.

Krachtstroom aanleggen in Almere

Wij hebben alleen maar erkende installateurs in dienst in Almere die ook expertise hebben met krachtstroom. Krachtstroom is som nodig voor de nieuwere soort huishoudelijke apparaten of bijvoorbeeld bij een sauna of bubbelbad.

Als gespecialiseerd installatiebedrijf verzorgen wij al uw krachtstroom voorziening.

Onze goedkope elektricien uit de regio van Almere heeft verstand van krachtstroom en zal u altijd van een goed advies voorzien.

Wij werken ook in meerdere steden en dorpen van Nederland!

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien HilversumElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle


Snel een prijsindicatie?

Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!