Sinds 1990

Elektricien Den Haag

Heeft u met spoed een elektricien Den Haag nodig voor het oplossen van een stroomstoring in uw woning? De elektriciens Den Haag van de Electra-Gigant zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van alle electra in- en om uw bestaande huis of nieuwbouw woning.

Wij beschikken over de praktijkervaring en de kennis om iedere elektra opdracht uit te voeren overeenkomstig uw wensen. Voor het oplossen van een elektrastoring, een reparatie op maat of het aan- of omleggen van uw elektriciteit zijn wij uw partner.

Elektricien Den Haag
Doormeten groepenkast door onze elektricien Den Haag

Wat doen onze elektriciens Den Haag

Er is geen elektriciteitsklus die wij niet op kunnen lossen of uit kunnen voeren. De elektriciens van de Electra-Gigant staan in de regio Den Haag klaar om ook uw opdracht uit te voeren. De diensten die wij op technisch gebied verlenen staan garant voor professionaliteit en vakkundigheid.

Het aanleggen of het vernieuwen van elektra in uw bestaande- of nieuwbouwwoning kunt u door elektricien Den haag laten doen. Zowel voor de particuliere markt in Den Haag en omstreken als voor de bedrijfsmatige werken verrichten wij allerlei soorten werk die met elektra te maken hebben.

Wij zijn experts op het gebied van groepenkasten vervangen, groepenkasten aansluiten, elektriciteit aanleggen en krachtstroom aansluitingen maken.

Kosten elektriciens Den Haag

Voor een goede, betrouwbare én goedkope elektricien Den Haag bent u dus zeker aan het juiste adres bij de specialisten van de Electra-Gigant. De prijzen in onze regio zijn erg verschillend. Het is daarom belangrijk dat u de prijzen met elkaar vergelijkt. Is een elektricien landelijk actief of zijn het elektriciens Den Haag en omstreken.

Wat kost een elektricien Nederland?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in- en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Uw elektra is in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw elektra project naar keuze. We komen dan bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens maken we een offerte op maat aan, waarop precies staat wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje wordt.

U wordt achteraf niet verrast door allerlei extra kosten, omdat men zich bij de Electra-Gigant altijd aan de offerte houdt.

Groepenkast aansluiten in Den Haag

Snel en efficiënt sluiten wij voor u allerlei soorten groepenkasten aan. Onze professionele elektricien Den Haag houdt zich dagelijks bezig met innovatie technieken op elektrisch gebied.

Een elektricien installeert volledig nieuwe groepen in uw meterkast als u extra apparatuur heeft aangeschaft en de oude stoppen dit niet aan kunnen en overbelast raken.

Als uw groepenkast niet meer voldoet aan de huidige eisen en deze moet u laten vervangen omdat de voorschriften vandaag de dag anders zijn geworden dan is het inhuren van een elektricien geen overbodige luxe.

Wij vernieuwen de groepenkast ook indien de oude groepenkast niet meer voldoet aan de eisen van de moderne tijd. Dit komt vaker voor bij het kopen van een jaren 30 woning of boerderij.

Woningen die gebouwd zijn voor de jaren 70 hebben als voorbeeld geen aardlekschakelaar die tegenwoordig wel verplicht is.

Groepenkast laten uitbreiden

Indien u een tekort aan groepen in uw meterkast heeft kunnen wij uw groepenkast uitbreiden voor u. Wij als erkend en vakkundig bedrijf hebben jarenlange ervaring met groepenkasten vervangen en vernieuwen.

De kosten van deze elektra werkzaamheden verschillen, maar wij zijn wel een van de goedkoopste op dit gebied. Vraag vrijblijvend een offerte aan en binnen twee dagen zullen wij contact met u opnemen.

electricien
Spoed controle Elektriciens Den Haag

Meterkast laten verplaatsen

Indien u wegens een verbouwing een meterkast moet verplaatsen kunt u het beste een erkende installateur  inschakelen. De elektriciens va ons bedrijf voeren vakkundig alle werkzaamheden omtrent het verplaatsen uit en zullen u van het nodige advies voorzien.

Indien u behoefte heeft aan meer groepen in uw meterkast kunnen wij dit professioneel voor u regelen. Wij weten precies hoe we een meterkast moeten verplaatsen en bovendien doen wij dit tegen een aanlokkelijke prijs.

Bij nieuwbouw kunt u ook van onze diensten gebruik maken, daar wij al jarenlang een gespecialiseerd bedrijf zijn voor het verplaatsen en installeren van een meterkast.

Elektra aansluiten met de elektricien uit Den Haag

Indien u een nieuw huis heeft gekocht of u gaat verbouwen, komt u altijd voor het feit te staan dat ook de elektriciteit aangelegd moet worden.

Vaak worden wij ingeschakeld bij een verbouwing van de woonkamer/keuken of badkamer om zorg te dragen dat de elektra, na de verbouwing uitstekend werkt en u overal beschikt over voldoende stopcontacten, schakelaars en dergelijke. Ook in uw tuin of in een aanbouw wilt u toch graag dat de nodige stroompunten aanwezig zijn. Op efficiënte wijze sluiten wij elektriciteit aan.

Onze elektriciens Den Haag zijn deskundige professionals die met flexibiliteit alle werkzaamheden uitvoeren. Als erkend elektra bedrijf leggen wij complete licht en krachtstroom installaties aan voor bedrijven en particulieren. Ook verhelpen wij storingen aan elektrische apparatuur of installaties.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met grote precisie en volgens de laatste veiligheidsnormen.

sleuven frezen elektra muren
Sleuven vrezen voor krachtstroom

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom is in de huidige tijd vaak nodig indien u modernere apparaten aanschaft. Ook is krachtstroom nodig voor sauna´s, bubbelbaden en de zwaardere kookplaten. Als gecertificeerd bedrijf zijn wij expert in het aanleggen van krachtstroom. Ons maatwerk staat overal bekend en vanwege ons gunstige inkoopbeleid hebben wij een grote zakelijke en particuliere klantenkring.

Indien u van onze diensten gebruik wilt maken verwijs ik u naar onze gemoderniseerde website, waar u alle informatie omtrent ons bedrijf kunt terug vinden. Wij willen u graag als klant verwelkomen en ons met onze expertise en vakkundigheid helpen.

U kunt ook bij ons terecht voor al uw elektra werkzaamheden in Voorburg, Nootdorp, Delft, Rijswijk en Leidschendam. Ook werken wij in meerdere steden en dorpen in Nederland!

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien HilversumElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle


Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!