Sinds 1990

Elektricien in Eindhoven

Als u op zoek bent naar goede en betaalbare elektriciëns in de regio van Eindhoven dan kunt u goed bij de Electra-Gigant terecht.

Wij hebben de juiste elektricien voor alle soorten elektra klussen zoals:

Onze elektricien in Eindhoven is al jarenlang gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende elektra werkzaamheden die te maken hebben met diverse elektronische installaties.

Onze vakkundig medewerkers op verschillende vestigingen zijn recent geschoold op het gebied van elektrotechniek en installaties.

vervangen van elektra

Elektra aanleggen in Eindhoven

Door onze jarenlange ervaring in het vervangen van elektra in een woning hebben wij een zeer goede naam opgebouwd. De gediplomeerde elektriciens uit Eindhoven voeren de werkzaamheden tot uw genoegen uit.

Elektra laten aanleggen is een specialistisch werk en ons ervaren personeel helpt u daar graag bij. De aanleg van elektra in een woning kan gevaarlijk zijn, dus schakel liever een specialist in die dit veilig kan doen.

Kosten elektricien Eindhoven

Voor een goede, betrouwbare en goedkope elektricien uit Eindhoven bent u dus zeker aan het juiste adres bij de elektromonteurs van de Electra-Gigant.

Wat zijn de elektricien kosten per project?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Uw electra is in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw elektra project naar keuze.

We komen dan bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens maken we een offerte op maat aan, waarop precies staat wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje wordt.

U wordt achteraf niet verrast door allerlei extra kosten, omdat men zich bij de Electra-Gigant altijd aan de offerte houdt.

Uurloon elektricien Eindhoven

Voor alle elektra werkzaamheden kunt u vrijblijvend de kosten van een elektricien aanvragen. Voor kleinere werkzaamheden liggen wij voor onder de modale prijs met een uurtarief van 25 euro.

Voor de grotere werkzaamheden zullen wij een offerte maken na grondige inspectie van welke taken er moeten worden uitgevoerd.

Wij werken met een speciaal offerte systeem die snel voor u een offerte opstelt.

Elektricien 24/7 service

De vakkundige elektricien uit Eindhoven staat bekend om zijn goede service en vakkundigheid. Het kan wel eens voorkomen in een oude en karakteristieke woning dat veel materialen verouderd zijn en vervangen moeten worden. Het risico dat u loopt als u de oude elektra niet laat vervangen kan groot zijn.

electricien
Stroomstoring Eindhoven oplossen

Als er iets mis gaat in de bedrading kunt u onder stroom komen te staan of er kan zelfs brand uitbreken.

Let u ook goed aan de voorwaarden die uw verzekering stelt, als uw groepenkast niet voldoet aan de laatste eisen, bijvoorbeeld de afwezigheid van een aardlekschakelaar, kan het voorkomen dat de verzekering ingeval van schade niet uitkeert.

Onze ervaren en goedkope elektricien uit Eindhoven vervangt uw oude elektra zodat u weer veilig bent in uw huis. Indien u als bedrijf of particulier op zoek bent naar een vakkundig installateur, bent u ben ons aan het goede adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en vernieuwen van uw elektra zoals: meterkasten samenstellen, vervangen of uitbreiden en het aanleggen van stopcontacten.

U kunt onze elektricien in Eindhoven inschakelen bij nieuwbouw maar ook bij bestaande bouw. Particulier of zakelijk leveren wij altijd vakwerk af.

Krachtstroom aan laten leggen en aansluiten in Eindhoven

Soms is er voor huishoudelijke apparaten krachtstroom nodig. Krachtstroom moet altijd aangelegd worden door een ervaren specialist op het gebied van elektra.

Wij als gerectificeerd installatiebedrijf zijn gespecialiseerd in krachtstroom en meterkasten verplaatsen. Wij hebben alle elektra voorzieningen in huis voor elk reparatie die u maar wilt en ook voor elke vervanging.

extra stopcontact aanleggen
Nieuw elektra aanleggen in Eindhoven

Krachtstroom wordt de laatste jaren steeds populairder. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer u wilt gaan koken op inductie of een andere vorm van elektrisch koken. Ook wordt het vaak gebruikt wanneer bijvoorbeeld een sauna geïnstalleerd wordt in de woning of tuin.

Het aansluiten van krachtstroom is typisch een klus die wordt uitgevoerd door een elektricien. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van krachtstroom voor deze doeleinden.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat de kosten zullen zijn voor krachtstroom in uw woning.

Groepenkast aansluiten

Indien u nieuwe apparaten aanschaft of een nieuwe keuken of badkamer bouwt zal ook de groepenkast moeten worden aangepast.

Door ons vakkundige elektra werk kan zo een nieuw stroomplan opgezet worden. U kan dan zelf de keuze bepalen van de materialen die u gebruikt voor de nieuwe stopcontacten en de afdekplaten.

Meterkast verplaatsen in Eindhoven

Onze elektricien in Eindhoven heeft jarenlange ervaring met het verplaatsten en aanleggen van meterkasten en groepenkasten maar ook in het kabels wegwerken van tv of audio apparatuur. Het kan namelijk zijn als u teveel bronnen aansluit op een meterkast dat de stoppen doorbranden of stuk slaan.

Op die manier ontstaan er onveilige situaties en dat moet u ten alle tijden vermijden. Een meterkast op een andere plek plaatsen is een riskante onderneming.

Het kan zijn dat vanwege een verbouwing de meterkast op een andere plek moet komen of een nieuwe meterkast in een nieuwbouwproject. Op vakkundige wijze zullen wij de meterkast verplaatsen.

meterkast aanleggen
Vernieuwde groepenkast

Woont u in Boxtel, Schijndel, Geldrop, Veldhoven, Helmond of in Nuenen dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als klant nadat uw order bij ons is geplaatst.

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Hilversum
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle


Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!