Sinds 1990

Elektricien in Leiden

Op zoek naar betaalbare elektricien in Leiden of omstreken? De elektriciens Leiden van de Electra-Gigant zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie, de vervanging en de installatie van alle elektra in- en om uw bestaande huis of nieuwbouwwoning.

groepenkast vervanging
Groepenkast vervangen in Leiden

Woont u in de regio van Leiden en u bent aan het zoeken naar een goedkope elektricien voor het aanleggen of het vernieuwen van al uw elektra in uw bestaande of nieuwbouw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over de praktijkervaring en kennis om iedere electra opdracht uit te voeren overeenkomstig uw wensen. Voor het oplossen van een storing, een reparatie op maat of voor het vernieuwen en aanleggen van uw electra zijn wij uw partner.

Er is geen elektriciteitsklus in Leiden en omgeving die wij niet op kunnen lossen of uit kunnen voeren. U bent bij de Electra-Gigant op het juiste adres!

De laatste decennia is de toename van het gebruik van elektrische apparatuur enorm toegenomen. Wij merken dat het aanleggen van elektriciteit vaak door woningbezitters zelf wordt uitgevoerd door gebruik te maken van instructiefilmpjes op het Internet.

Het aanleggen of vernieuwen van elektra in- en rondom uw nieuwbouwhuis of ouder/bestaand huis wordt helaas veelal onderschat.

Als het elektra niet door onze elektricien uit de omgeving van Leiden wordt aangelegd dan bestaat er grote kans op stroomstoring, kortsluiting en in het ergste geval brand.

Wat kan onze elektricien voor u betekenen?

Als u een spoedklus heeft en een stroomstoring meten we als eerste alle bedradingen door om te kijken of er ergens kortsluiting gemaakt word in uw huis. Kortsluiting kan brand veroorzaken en dat is iets wat natuurlijk niemand wilt.

Wij zullen de meest voorkomende werkzaamheden in Leiden voor u op een rij zetten:

Wilt u weten wat het kost om uw meterkast te verplaatsen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe goedkoop onze elektricien uit Leiden kan wezen voor u!

sleuven frezen elektra muren
Sleuven frezen in Leiden

Elektricien uit Leiden voor aanleg van uw elektra

De elektromonteurs van ons installatiebedrijf Leiden en omstreken hebben zich gespecialiseerd in veel verschillende klussen op het gebied van elektra.

Bij het verbouwen of renoveren van een ruimte in uw huis zoals, bijvoorbeeld de verbouwing van een keuken, zullen er elektra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Mocht u overigens op zoek zijn naar een stukadoor om uw keuken te stukadoren leest u hier dan de volgende informatie en prijzen.

De volgende elektrowerkzaamheden voeren wij frequent in Leiden uit:

Andere klussen die wij voor u uit kunnen voeren zijn het aanleggen van buitenverlichting en buiten elektra aanleggen om u in uw tuin van alle gemakken te voorzien.

Voor ons is perfectie het enige sleutelwoord omdat elektriciteit alleen perfect hoort te zijn. Niets meer niets minder.

Uurtarief elektricien Leiden

Vaak ziet u elektriciens die toren hoge prijzen berekenen voor hun vakmanschap. Maar wat is nu een normaal uurtarief van een elektricien en hoe worden de kosten van een elektra klus berekend?

Het gemiddelde uurtarief van een erkende elektricien ligt tussen de 30 en 40 euro per uur. maar een elektromonteur kan ook de gehele klus aannemen voor een vaste prijs.

Hij zal met u uw wensen door spreken en een gespecificeerde offerte uitbrengen inclusief de eventuele voorrijkosten die hij kan berekenen.

De voorrijkosten worden bijvoorbeeld niet berekend als hij/zij moet rijden naar:

 • Leiden-Centrum
 • LeidenZuid
 • Leiden-Noord
 • Leiden-West
Vernieuwde aardlekautomaten

Wat kost een elektricien per project?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Uw electra is in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw elektra project naar keuze.

We komen dan bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens maken we een offerte op maat aan, waarop precies staat wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje wordt.

U wordt achteraf niet verrast door allerlei extra kosten, omdat men zich bij de Electra-Gigant altijd aan de offerte houdt.

Groepenkast laten vervangen

De meeste groepenkasten gaan jarenlang mee. Het is natuurlijk niet nodig om jaarlijks uw groepenkast te laten vervangen of uw stoppen (automaten) te laten vernieuwen.

Als uw groepenkast niet meer voldoet aan de huidige eisen en deze moet u laten vervangen, omdat de voorschriften vandaag de dag anders zijn geworden, dan is het inhuren van een elektricien geen overbodige luxe.

Toch komen soms situaties voor dat waar in vervanging echt nodig is.

Denk hierbij aan:

 • Verouderde groepenkast.
 • Verkeerde verdeling van de groepen.
 • Te kleine stoppenkast.
 • Verplaatsing.
 • Voldoening eisen.

Wilt u uw groepenkast laten vernieuwen, vervangen of u wilt een extra groep laten aanleggen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

extra groep aanleggen meterkast

Na het invullen van het offerte formulier komen wij altijd bij u terug met een zeer scherpe prijs! Snel een prijsindicatie ?Bereken uw prijs

Elektra vervangen in Leiden

Naast een 24 uurs beschikbare storingsdienst vervangen wij alle soorten van electra in diverse woningen en bedrijven zowel binnen als buiten.

Denkt u hierbij aan het plaatsen of uitbreiden van een meterkast voor:

 • Inductie.
 • Zonnepanelen.
 • Warmtepomp.
 • Jacuzzi.

Ook krijgen wij veel aanvragen voor het in zijn geheel verplaatsen van een meterkast in verband met een verbouwing van bijvoorbeeld de keuken of badkamer.

Het plaatsen van extra stopcontacten is ook een dagelijkse werkzaamheid om te zorgen dat u makkelijk al uw apparatuur op de gewenste plaats kunt gebruiken.

Wij stoppen namelijk niet eerder met een elektra klus in Leiden tot we beiden tevreden zijn. Wij kunnen wel tevreden zijn, maar voor ons is het veel belangrijker dat u tevreden bent! Woont u in Leiderdorp, Oegstgeest, Wassenaar of Voorschoten dan kunt u ons uiteraard ook inschakelen voor al uw elektraklussen.

Onderstaand ziet u waar onze elektromonteurs nog meer in Nederland actief zijn.

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien HilversumElektricien Zwolle
Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!