Sinds 1990

Elektricien Amsterdam

Op zoek naar betaalbare elektricien Amsterdam? Woont u in de regio van Amsterdam en u bent aan het zoeken naar een goedkope elektricien voor het aanleggen of het vernieuwen van al uw elektra in uw bestaande- of nieuwbouw woning?

Als het gaat om een verbouwing, een renovatie of nieuwbouw wij voeren onze elektra werkzaamheden. Onze elektricien Amsterdam Oost werkt meestal in zijn regio maar kan ook naar Amsterdam Noord, Amsterdam West, het centrum van Amsterdam en op IJburg.

Elektricien Amsterdam
Elektricien Amsterdam Oost

Onze elektricien Amsterdam Oost is verantwoordelijk voor het aanleggen en vernieuwen van electra. Klussen waarin de groepenkast onder handen genomen moeten worden zijn vaak redelijk omvangrijk. Het is voor een elektricien wel een verschil of er groepenkast onderhoud moet plaatsvinden of bijvoorbeeld een nieuwe groepenkast aansluiten. Natuurlijk is het ook nog verschillend of het gaat om electra aansluiten in een nieuwe woning of in een bestaande woning.

Waarom is er een verschil tussen een bestaande of een nieuwe woning?

In een bestaande woning is het elektrische systeem al lange tijd in gebruik. Daardoor is het mogelijk dat de bedrading, stopcontacten, schakelaars en andere elektrische componenten slijtage hebben ondergaan. Het onderhoud van de elektra in een bestaande woning is daarom vaak gericht op het identificeren en aanpakken van problemen die na verloop van tijd kunnen ontstaan.

Bij een nieuwe woning is het elektrische systeem meestal recentelijk geïnstalleerd en voldoet het aan de huidige bouwvoorschriften en normen. In dit geval is het onderhoud van elektra meestal meer gericht op preventieve maatregelen en het behouden van optimale prestaties.

Wij beschikken over de praktijkervaring en de kennis om iedere electra opdracht goedkoop uit te voeren overeenkomstig uw wensen. Voor het oplossen van een storing (dag, nacht en weekend), een reparatie op maat of het aan- of omleggen van uw electriciteit zijn wij uw partner.

Wat kan onze elektricien Amsterdam voor u betekenen?

Als u een spoedklus heeft en een stroomstoring meten we als eerste alle bedradingen door om te kijken of er ergens kortsluiting wordt gemaakt in uw huis. Kortsluiting kan brand veroorzaken en dat is iets wat natuurlijk niemand wilt.

oude-elektra-draden-laten-vervangen
Aardlekschakelaar vernieuwd door elektricien Amsterdam

Wij zullen de meest voorkomende werkzaamheden van elektricien Amsterdam Oost voor u op een rij zetten:

 • Perilex aansluiten
 • meterkast vervangen
 • meterkast uitbreiden
 • stoppen vervangen
 • extra groepen maken
 • vernieuwen van stopcontacten
 • oplossen van storingen
 • vervangen van schakelaars
 • installeren van nieuwe systemen
 • aansluiten van software voor zonnepanelen

Wilt u weten wat het kost om uw meterkast te verplaatsen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe goedkoop onze elektricien uit Amsterdam kan zijn voor u!

Werkzaamheden elektricien Amsterdam Noord

Onze elektricien Amsterdam Noord werkt snel, efficiënt maar ook goedkoop. Wij zetten uw wensen altijd voorop. Zelfs als dat voor ons niet goed uitkomt. Voor ons is perfectie het enige sleutelwoord omdat elektriciteit alleen perfect hoort te zijn. Niets meer niets minder.

elektricien Amsterdam

Uurtarief elektricien Amsterdam 2023

Vaak ziet u elektriciens die torenhoge prijzen berekenen voor hun vakmanschap. Maar wat is nu een normaal uurtarief van een elektricien Amsterdam en hoe worden de kosten van een elektra klus berekend?

Het gemiddelde uurtarief van een erkende elektricien ligt tussen de 35 en 45 euro per uur. Maar een elektromonteur kan ook de gehele klus aannemen voor een vaste prijs. Hij zal met u uw wensen doorspreken en een gespecificeerde offerte uitbrengen. De voorrijkosten worden logischerwijs niet berekend als hij/zij moet rijden naar:

 • Amsterdam-Centrum.
 • Amsterdam-Zuid.
 • Amsterdam-Noord.
 • Amsterdam-West.
 • IJburg.

Houdt u er rekening mee dat het parkeergeld wel in rekening wordt gebracht.

Om u enig idee te geven van de gemiddelde kosten treft u onderstaand een lijst aan met een aantal prijsvoorbeelden. Vraagt u een elektra offerte bij ons aan om exact de prijzen voor uw situatie te achterhalen.

Soort opdrachtGemiddelde prijs 2023 [update]
Aanleggen/vervangen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€55 tot €85

Groepenkast laten vervangen

De meeste groepenkasten gaan jarenlang mee. Het is natuurlijk niet nodig om jaarlijks uw groepenkast te laten vervangen of uw stoppen (automaten) te laten vernieuwen.

Als uw groepenkast niet meer voldoet aan de huidige eisen en u moet deze laten vervangen omdat de voorschriften vandaag de dag anders zijn geworden, dan is het inhuren van een elektricien geen overbodige luxe. In de NEN 2768 staan de specifieke eisen voor de meterkast. Van belang zijn de eisen die gesteld worden aan de locatie van de meterkast.

Die mag zich op maximaal 3 meter van de voordeur bevinden en deze moet direct vanuit de hal bereikbaar zijn. Ook mag er geen hoogteverschil bevinden tussen de ingang en de meterkast. Ook treft u in deze norm aan: de afmetingen, de wijze van aanleg en de inrichting van de leidingdoorvoeren die onderdeel zijn van de betreffende distributie en aansluitnetten.

Wanneer groepenkast vervangen? Denk hierbij aan:

 • Verouderde groepenkast.
 • Verkeerde verdeling van de groepen.
 • Te weinig groepen.
 • Te kleine stoppenkast.
 • Verplaatsing.
 • Voldoening eisen.

Wilt u uw groepenkast laten vernieuwen, vervangen of u wilt een extra groep laten aanleggen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Na het invullen van het offerte formulier komen wij altijd bij u terug met een zeer scherpe prijs!

Elektra vervangen in Amsterdam Oost

Wanneer onze elektricien Amsterdam Oost in een bestaande jaren 60- woning komt weet hij dat vroeg of laat het moment komt dat de oude elektrische bedrading en/of de complete elektra vervangen moet worden. Ook bij een nieuwbouw woning kan hier sprake van zijn om de woning geheel naar uw eisen te verbouwen.

Bij de vervanging van de oude elektradraden en de overige elektra in een complete woning moet u denken aan het aanleggen van stopcontactenhet vervangen/verplaatsen van de meterkast en het aansluiten van een aardlekschakelaar.

Soms maken mensen een keuze om specifiek elektra te laten vervangen in één bepaalde ruimte, na/tijdens bijvoorbeeld een verbouwing van de keuken of badkamer. Leest u op deze pagina gerust alle informatie betreft de kosten van elektra laten vervangen in een oud huis en het compleet opnieuw installeren en uitbreiden van een groepenkast. Bij de Electra-Gigant is dit allemaal mogelijk tegen goedkope tarieven door heel Nederland.

Onze electricien Amsterdam levert vakwerk. U moet tevreden zijn. Wij kunnen wel tevreden zijn, maar voor ons is het veel belangrijker dat u tevreden bent!

RandstadBuitengebied
Elektricien HilversumElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle

Druk? Wij kennen meer electriciens in Amsterdam

Op dit moment is het erg druk bij meeste electriciens Amsterdam. Als wij zelf geen tijd hebben om u goed te helpen weten we altijd wel een van onze collega’s te vinden. Een elektricien Amsterdam Noord, electricien Amsterdam Oost? Geen probleem. Zo bent u toch goed en snel geholpen. Vul het formulier in als u offerte wenst. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u bellen en rechtstreeks contact met dé electricien Amsterdam? Ook dat is geen probleem.

Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!