Sinds 1990

Elektricien in Amersfoort

Op zoek naar een betaalbare elektricien in Amersfoort of omstreken?

Woont u in de regio van Amersfoort en u bent aan het zoeken naar een goedkope elektricien voor het aanleggen of het vernieuwen van al uw elektra in uw bestaande- of nieuwbouw woning? En u woont in de omgeving van Amersfoort dan kunt u simpelweg een beroep doen op de elektricien uit Amersfoort van de Electra-Gigant. 

Er zal altijd rekening gehouden moeten worden met het aanleggen van elektra of er nu sprake is van een verbouwing, van nieuwbouw of het plaatsen van een aanbouw aan uw huis.

electricien
Stroomstoring verhelpen Amersfoort

Elektra is onmisbaar in de gemiddelde ruimte omdat u overal gebruik wenst te maken van verlichting en stopcontacten. Dus bent u bij de Electra-Gigant Amersfoort aan het juiste adres!

Wat kan onze elektricien voor u betekenen?

Als u een spoedklus heeft zoals bijvoorbeeld een stroomstoring meten we als eerste alle bedradingen door om te kijken of er ergens kortsluiting gemaakt wordt in uw huis. Kortsluiting kan brand veroorzaken en dat is iets wat natuurlijk niemand wilt.

Wij begrijpen dat u uiteraard niet blij bent als u geconfronteerd wordt met een stroomstoring. Helaas zijn stroomstoringen nauwelijks te voorkomen.

Stel dat er een stop is gesprongen dan kunt u dat zelf goed verhelpen. Er is dan sprake van overbelasting van de groep. Door te zorgen dat deze groep minder belast wordt (schakel enkele apparaten uit die aangesloten zijn op deze groep) is het probleem snel opgelost.

Gebeurt dit vaker dan is het verstandig te overwegen uw groepenkast te laten uitbreiden of, bij een sterk verouderde groepenkast, deze te vervangen.

Voor ieder ander elektra probleem klikt u op de desbetreffende link om meer informatie te krijgen. Wij zullen de meest voorkomende werkzaamheden in Amersfoort voor u op een rij zetten:

Wilt u weten wat het kost om uw meterkast te verplaatsen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe goedkoop onze elektricien uit Amersfoort kan wezen voor u!

verplaatsing-meterkast
Nieuwe elektrakast geplaatst in Amersfoort

Werkzaamheden in Amersfoort

Een elektricien in de omgeving van Amersfoort werkt snel doch efficiënt maar ook goedkoop. Wij werken netjes en zetten uw wensen altijd voorop, en met onze lage prijzen staan we ook nog eens zeer sterk.

Voor ons is perfectie het enige sleutelwoord omdat elektriciteit perfect hoort te zijn. Niets meer niets minder.

Uurtarief elektricien uit Amersfoort

Vaak ziet u elektriciens die torenhoge prijzen berekenen voor hun vakmanschap. Maar wat is nu een normaal uurtarief van een elektricien en hoe worden de kosten van een elektra klus berekend?

Wat zijn de elektricien kosten per project?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning in Amsterdam.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Het gemiddelde uurtarief van een erkende elektricien ligt tussen de 30,- en 40,- euro per uur, maar een elektromonteur kan ook de gehele klus aannemen voor een vaste prijs. Hij zal met u uw wensen door spreken en een gespecificeerde offerte uitbrengen.

De voorrijkosten worden niet berekent als hij moet rijden naar:

  • Amersfoort-Centrum.
  • Amersfoort-Zuid.
  • Amersfoort-Noord.
  • Amersfoort-West.

Hoofdschakelaar in groepenkast

Sinds 2005 is de hoofdschakelaar in uw groepenkast verplicht. Met één knop kunt u de elektriciteit uitschakelen.

Deze belangrijke verplichting heeft maar één doel. Het verbeteren van de veiligheid van de groepenkast. Als uw groepenkast geen hoofdschakelaar heeft adviseren wij u de groepenkast uit te breiden of in zijn geheel te vervangen.

U voldoet dan aan de laatste eisen. Dit is ook van belang voor uw verzekeraar. Stel dat er onverhoopt kortsluiting ontstaat met brand als gevolg, kan het voorkomen dat er niet tot uitkering wordt overgegaan. Check de voorwaarden van uw verzekeraar.

Groepenkast vervangen in Amersfoort

De meeste groepenkasten gaan jarenlang mee. Het is natuurlijk niet nodig om jaarlijks uw groepenkast te laten vervangen of uw stoppen (automaten) te laten vernieuwen.

Als uw groepenkast niet meer voldoet aan de huidige eisen en deze moet u laten vervangen, omdat de voorschriften vandaag de dag anders zijn geworden, dan is het inhuren van een elektricien geen overbodige luxe.

Toch komen er soms situaties voor waar vervanging echt nodig is.

Denk hierbij aan:

  • Verouderde groepenkast.
  • Verkeerde verdeling van de groepen.
  • Te kleine stoppenkast.
  • Verplaatsing groepenkast.
  • Voldoet niet aan de eisen.
  • Geen aardlekschakelaar.

Wilt u uw groepenkast laten vernieuwen, vervangen of u wilt een extra groep laten aanleggen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Na het invullen van het offerte formulier komen wij altijd bij u terug met een zeer scherpe prijs! Snel een prijsindicatie?Bereken uw prijs.

krachtstroom-laten-aanleggen
Groepenkast vernieuwing Amersfoort

Elektra aanleggen in en rondom Amersfoort

Het maakt niet uit wat er staat te gebeuren in uw woning of bedrijf. Is er sprake van een verbouwing of laat u een uitbouw/aanbouw plaatsen? Er is altijd elektra nodig.

U moet rekening houden met het aanleggen van electra. In de gemiddelde woning is elektra onmisbaar en het kost de nodige tijd en aandacht. U wilt uiteraard in elke ruimte gebruik maken van verlichting en ook heeft u overal stopcontacten nodig.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor één van onze werkzaamheden in uw woning of bedrijf in Amersfoort? Vult u dan snel het offerteformulier in en wij zullen u binnen 2 dagen benaderen met een zeer scherpe prijs!

Onze elektricien uit Amersfoort verzorgt ook de aanleg van elektra in Barneveld, Soest en Zeist. Onderstaand treft u onze overige vestigingen aan waar wij onze elektra werkzaamheden verrichten.

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Hilversum
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle
Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!