Sinds 1990

Elektricien in Hilversum

Als u met spoed op zoek bent naar een erkende en goedkope elektricien in Hilversum of in de buurt? Dan kunt u daarvoor prima terecht bij de Electra-Gigant.

De elektriciens van de Electra-Gigant zijn uitermate goed in hun elektra werk en leveren dus een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het aanleggen of vernieuwen van elektra in uw bestaande- of nieuwbouwwoning is een klus die u zelf hoogstwaarschijnlijk niet kunt of u wilt hier eigenlijk niet aan beginnen.

Elke klus van het verplaatsen van uw meterkast tot aan het aanleggen van het elektra in uw bestaande of nieuwbouwwoning kunt u met een gerust hart uitbesteden aan de specialisten van de Electra-Gigant in Hilversum.

verplaatsing-meterkast
Extra groep meterkast aanleggen

Erkend Installatiebedrijf Hilversum

De elektriciens van ons installatiebedrijf uit Hilversum en omstreken hebben zich gespecialiseerd in veel verschillende klussen op het gebied van elektra.

Denkt u hierbij aan de volgende elektrowerkzaamheden:

Andere klussen die men voor u uit kan voeren zijn het aanleggen van buitenverlichting of bijvoorbeeld het aanleggen van een beveiligingssysteem of het aanleggen van een domotica systeem voor uw huis.

Ze kunnen u een duidelijk advies geven over het op de juiste plaats aanleggen van elektriciteit in uw tuin.

Nieuwe elektra groepen en aardlekschakelaars

Kosten elektricien Hilversum

Voor een goede en betrouwbare elektricien uit Hilversum bent u dus zeker aan het juiste adres bij de specialisten van de Electra-gigant.

Uw electra is bij deze mensen in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen bij de Electra-Gigant.

Ze komen dan bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens maken ze een offerte op maat aan, waarop precies staat wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje wordt.

U wordt achteraf niet verrast door allerlei extra kosten, omdat men de Electra-Gigant zich altijd aan de offerte houdt.

De kosten kunnen afhankelijk van wat er moet gebeuren flink uiteenlopen. Dit is geheel afhankelijk van dat wat er moet gebeuren. Hieronder treft u een indicatie aan van prijzen voor verschillende opdrachten.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Uurtarief elektricien Hilversum

Als er een complete meterkast aangelegd moet worden in uw bestaande- of nieuwbouwwoning, kan dit uiteindelijk wel in de papieren lopen. Toch betekent dit voor u niet dat u duur uit bent bij de Electra-Gigant.

De elektricien in Hilversum levert namelijk maatwerk voor weinig geld. Het uurtarief of de gemiddelde kosten van een elektricien bedragen 25 Euro en is relatief laag in vergelijking met het tarief van andere bedrijven.

Dit zegt overigens helemaal niets over de kwaliteit en de service van de Electra-Gigant.nl

oud-elektra-laten-vervangen
Elektriciteit vernieuwen in Hilversum

24 uur per dag streven naar kwaliteit!

Er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit, zodat u verzekerd van degelijke elektra of dit nu binnenshuis of buitenshuis is. De Electra-Gigant staat ook borg voor een uitstekende service. Service staat namelijk hoog in het vaandel van deze elektriciens die hun werk in Hilversum verrichten.

Wat kan onze elektricien voor u betekenen?

Als elektrotechnisch bedrijf kunnen wij meerdere zaken uit uw handen nemen. De elektromonteurs van ons installatiebedrijf Hilversum en omstreken hebben zich gespecialiseerd in veel verschillende klussen op het gebied van elektra.

Bij het verbouwen of renoveren van een ruimte in uw huis zoals, bijvoorbeeld de verbouwing van een keuken, zullen er elektra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Mocht u overigens op zoek zijn naar een stukadoor om uw keuken te stukadoren leest u hier dan de volgende informatie en prijzen.

Onze (vaak voorkomende) elektra werkzaamheden:

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een van deze werkzaamheden in uw woning in Hilversum?

Ook als u woont in Baarn, Bussum, Huizen of Naarden staan wij ter beschikking voor al uw elektra werkzaamheden. Vult u dan snel het offerteformulier in en wij zullen u binnen 2 dagen benaderen met een zeer scherpe prijs!

De Electra-Gigant is ook werkzaam voor het aanleggen en het vernieuwen van elektra in onderstaande plaatsen.

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle
Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!