Sinds 1990

Elektricien in Weesp

Op zoek naar betaalbare elektriciens in Weesp? Woont u in de regio van Weesp en u bent aan het zoeken naar een goedkope elektricien voor het aanleggen of het vernieuwen van al uw elektra in uw bestaande of nieuwbouw woning?

Of u woont in de omgeving van Weesp dan kunt u simpelweg een beroep doen op de elektricien uit Weesp. 

Groepenkast-uitbreiden
Vernieuwde groepenkast in Weesp

Op deze manier leggen wij binnen de kortste keren uw elektra in uw woning betaalbaar aan. Dan bent u bij de Electra-Gigant op het juiste adres!

Wat kan onze elektricien uit Weesp voor u betekenen?

Als u een spoedklus heeft en een stroomstoring meten we als eerste alle bedradingen door om te kijken of er ergens kortsluiting gemaakt wordt in uw huis. Kortsluiting kan brand veroorzaken en dat is iets wat natuurlijk niemand wilt.

Wij zullen de meest voorkomende werkzaamheden in Weesp voor u op een rij zetten:

Wilt u weten wat het kost om uw meterkast te verplaatsen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe goedkoop onze elektricien uit Weesp is.

Werkzaamheden in Weesp

Een elektricien in de omgeving van Weesp werkt snel doch efficiënt maar ook goedkoop. Wij werken netjes en zetten uw wensen altijd voorop, en met onze lage prijzen staan we ook nog eens zeer sterk.

Het is niet verboden uw eigen installatie uit te breiden of te vervangen als u de hiervoor geldende regels, normen en wetgeving in acht neemt. U mag nooit de verzegelde aansluitkast openen tenzij u zelf een bevoegd persoon bent.

Bent u dus op zoek bent naar een erkende en goedkope elektricien in Weesp of in de buurt? Dan kunt u daarvoor prima terecht bij onze elektricien Weesp. Onze elektriciens zijn uitermate goed in hun elektra werk en leveren een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het aanleggen of vernieuwen van elektra in uw bestaande-of nieuwbouwwoning is een klus die u zelf hoogstwaarschijnlijk niet kunt of misschien wilt u hier eigenlijk niet aan beginnen

Elke elektraklus zoals het verplaatsen van uw meterkast tot aan het aanleggen van het elektra in uw bestaande of nieuwbouwwoning kunt u met een gerust hart uitbesteden aan onze electriciëns in Weesp.

Uurtarief elektricien uit Weesp

Vaak ziet u elektriciens die torenhoge prijzen berekenen voor hun vakmanschap. Maar wat is nu een normaal uurtarief van een elektricien en hoe worden de kosten van een elektra klus berekend?

Het gemiddelde uurtarief van een erkende elektricien ligt tussen de 30 en 40 euro per uur. maar een elektromonteur kan ook de gehele klus aannemen voor een vaste prijs.

Hij zal met u uw wensen door spreken en een gespecificeerde offerte uitbrengen inclusief de eventuele voorrijkosten die hij kan berekenen. Als u in Weesp of in de nabije omgeving Weesp woont betaald u uiteraard geen voorrijkosten.

groepenkast vervangen
Extra groep meterkast plaatsen

Wat zijn de elektricien kosten per project?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Uw electra is in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw elektra project naar keuze.

We komen dan bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens maken we een offerte op maat aan, waarop precies staat wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje wordt.

U wordt achteraf niet verrast door allerlei extra kosten, omdat men zich bij de Electra-Gigant altijd aan de offerte houdt.

Groepenkast laten vervangen

De meeste groepenkasten gaan jarenlang mee. Het is natuurlijk niet nodig om jaarlijks uw groepenkast te laten vervangen of uw stoppen ( automaten ) te laten vernieuwen.

Als uw groepenkast niet meer voldoet aan de huidige eisen en deze moet u laten vervangen omdat de voorschriften vandaag de dag anders zijn geworden dan is het inhuren van een elektricien geen overbodige luxe.

Toch komen soms situaties voor dat waar in vervanging echt nodig is.

Denk hierbij aan:

  • Verouderde groepenkast.
  • Verkeerde verdeling van de groepen.
  • Te kleine stoppenkast.
  • Verplaatsing.
  • Voldoening eisen.

Wilt u uw groepenkast laten vernieuwen, vervangen of u wilt een extra groep laten aanleggen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Na het invullen van het offerte formulier komen wij altijd bij u terug met een zeer scherpe prijs!Snel een prijsindicatie?Bereken uw prijs

stopcontacten-laten-verplaatsen
Elektra leidingen vrezen in woning Weesp

Elektra vervangen in Weesp

Onze elektriciens willen u dan ook uitnodigen eens op onze site rond te kijken en eventueel eens over ons rond te vragen, want natuurlijk werkt nog steeds de mond op mond reclame het snelst maar zeker ook het best.

Mensen zijn nu eenmaal geneigd eerst rond te vragen over een bedrijf wat zij denken in de hand te willen nemen voor zo`n grote klus als elektriciteit.

Mocht u onverhoopt (wat wij niet denken) iets over ons horen wat u doet huiveren, gaan we graag met u om te tafel zitten om een en ander uit te leggen. Bent u daarna tevreden zegt het verder, heeft u klachten dan lossen we die graag voor en met u op.

Wij stoppen namelijk niet eerder met een elektra klus in Weesp als dat we beiden tevreden zijn. Wij kunnen wel tevreden zijn, maar voor ons is het veel belangrijker dat u tevreden bent!

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Hilversum
Elektricien LeidenElektricien Zwolle
Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!