Elektricien Zwolle

Als u op zoek bent naar goede en betaalbare elektriciëns in de regio van Zwolle dan kunt u goed bij de Electra-Gigant terecht.

aanleg stopcontact

Wij hebben de juiste elektricien voor alle soorten elektra klussen zoals:

Onze elektricien in Zwolle is al jarenlang gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende elektra werkzaamheden die te maken hebben met diverse elektronische installaties.

Onze vakkundig medewerkers op verschillende vestigingen zijn recent geschoold op het gebied van elektrotechniek en installaties.

Snel een prijsindicatie?

Elektra aanleggen in Zwolle

Door onze jarenlange ervaring in het vervangen van elektra in een woning hebben wij een zeer goede naam opgebouwd. De gediplomeerde elektriciens uit Zwolle voeren de werkzaamheden tot uw genoegen uit.

Elektra laten aanleggen is een specialistisch werk en ons ervaren personeel helpt u daar graag bij. De aanleg van elektra in een woning kan gevaarlijk zijn, dus schakel liever een specialist in die dit veilig kan doen.

Elektricien 24/7

De vakkundige elektricien uit Zwolle staat bekend om zijn goede service en vakkundigheid. Het kan wel eens voorkomen in een oude en karakteristieke woning dat veel materialen verouderd zijn en vervangen moeten worden. Het risico wat u loopt als u de oude elektra niet vervangt kan groot zijn.

Als er iets mis gaat in de bedrading kunt u onder stroom komen te staan of er kan zelfs brand uitbreken.

Onze ervaren en goedkope elektricien uit Zwolle vervangt uw oude elektra zodat u weer veilig bent in uw huis. Indien u als bedrijf of particulier op zoek bent naar een vakkundig installateur, bent u ben ons aan het goede adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het aansluiten van elektrische apparaten, meterkasten en het aanleggen van stopcontacten.

U kunt onze elektricien in Zwolle inschakelen bij nieuwbouw maar ook bij bestaande bouw. Particulier of zakelijk leveren wij altijd vakwerk af.

Groepenkast-vervangen

Krachtstroom aan laten leggen in Zwolle

Soms is er voor huishoudelijke apparaten krachtstroom nodig. Krachtstroom moet altijd aangelegd worden door een ervaren specialist op het gebied van elektra.

Wij als gerectificeerd installatiebedrijf zijn gespecialiseerd in krachtstroom en meterkasten verplaatsen. Wij hebben alle elektra voorzieningen in huis voor elk reparatie die u maar wilt en ook voor elke vervanging.

Krachtstroom aansluiten

Krachtstroom wordt de laatste jaren steeds populairder. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer u wilt gaan koken op inductie of een andere vorm van elektrisch koken.

Ook wordt het vaak gebruikt wanneer bijvoorbeeld een sauna geïnstalleerd wordt in de woning of tuin.

Het aansluiten van krachtstroom is typisch een klus die wordt uitgevoerd door een elektricien. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van krachtstroom voor deze doeleinden.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat de kosten zullen zijn voor krachtstroom in uw woning.

Groepenkast aansluiten

Indien u nieuwe apparaten aanschaft of een nieuwe keuken bouwt of badkamer zal ook de groepenkast meten worden aangepast.

Door ons vakkundige elektra werk kan zo een nieuw stroomplan opgezet worden. U kan dan zelf de keuze bepalen van de materialen die u gebruikt voor de nieuwe stopcontacten en de afdekplaten.

krachtstroom-laten-aanleggen
Snel een prijsindicatie?

Meterkast verplaatsen in Zwolle

Onze elektricien in Zwolle heeft jarenlange ervaring met het verplaatsten en aanleggen van meterkasten en groepenkasten maar ook in het kabels wegwerken van tv of audio apparatuur. Het kan namelijk zijn als u teveel bronnen aansluit op een meterkast dat de stoppen doorbranden of stuk slaan.

Op die manier ontstaan er onveilige situaties en dat moet u ten alle tijden vermijden. Een meterkast op een andere plek plaatsen is een riskante onderneming.

Het kan zijn dat vanwege een verbouwing de meterkast op een andere plek moet komen of een nieuwe meterkast in een nieuwbouwproject. Op vakkundige wijze zullen wij de meterkast verplaatsen.

Uurloon elektricien Zwolle

Voor alle elektra werkzaamheden kunt u vrijblijvend de kosten van een elektricien aanvragen. Voor kleinere werkzaamheden liggen wij voor onder de modale prijs met een uurtarief van 25 euro.

Voor de grotere werkzaamheden zullen wij een offerte maken na grondige inspectie van welke taken er moeten worden uitgevoerd.

Wij werken met een speciaal offerte systeem die snel voor u een offerte opstelt.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als klant nadat uw order bij ons is geplaatst.

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Hilversum

Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!