Sinds 1990

Elektricien in Zwolle

Als u op zoek bent naar goede en betaalbare elektriciens in de regio van Zwolle dan kunt u goed bij de Electra-Gigant terecht.

De elektriciens Zwolle van de Electra-Gigant zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van alle elektra in- en om uw bestaande huis of nieuwbouwwoning.

sleuven frezen elektra muren
Sleuven frezen in Zwolle

Wij beschikken over de praktijkervaring en de kennis om iedere electra opdracht uit te voeren overeenkomstig uw wensen. Voor het oplossen van een storing, een reparatie op maat of het aan- of omleggen van uw electriciteit zijn wij uw partner.

Er is geen electriciteitsklus die wij niet op kunnen lossen of uit kunnen voeren. De electriciens van de Electra-Gigant staan in de regio Zwolle klaar om ook uw opdracht goedkoop en professioneel uit te voeren.

Wat doet onze elektricien Zwolle

Bij ons kunt u terecht voor het oplossen van een storing, het vervangen van een groepenkast en het vernieuwen en aanleggen van al uw electra in- en om huis.

Het is niet verboden uw eigen installatie uit te breiden of te vervangen als u de hiervoor geldende regels, normen en wetgeving in acht neemt. U mag nooit de verzegelde aansluitkast openen tenzij u zelf een bevoegd persoon bent.

Bent u dus op zoek bent naar een erkende en goedkope elektricien in Zwolle of in de buurt? Dan kunt u daarvoor prima terecht bij onze elektricien uit Zwolle.

Onze electriciëns zijn uitermate goed in hun elektra werk en leveren een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het aanleggen of vernieuwen van elektra in uw bestaande-of nieuwbouwwoning is een klus die u zelf hoogstwaarschijnlijk niet kunt of misschien wilt u hier eigenlijk niet aan beginnen

Elke elektraklus zoals het verplaatsen van uw meterkast tot aan het aanleggen van het elektra in uw bestaande of nieuwbouwwoning kunt u met een gerust hart uitbesteden aan onze electriciëns in Zwolle.

Elektra aanleggen in Zwolle

Door onze jarenlange ervaring in het vervangen van elektra in een woning hebben wij een zeer goede naam opgebouwd. De gediplomeerde elektriciens uit Zwolle voeren de werkzaamheden tot uw genoegen uit.

Elektra laten aanleggen is een specialistisch werk en ons ervaren personeel helpt u daar graag bij. De aanleg van elektra in een woning kan gevaarlijk zijn, dus schakel liever een specialist in die dit veilig kan doen.

Elektricien 24/7 beschikbaar

De vakkundige elektricien uit Zwolle staat bekend om zijn goede service en vakkundigheid. Het kan wel eens voorkomen in een oude en karakteristieke woning dat veel materialen verouderd zijn en vervangen moeten worden. Het risico wat u loopt als u de oude elektra niet vervangt kan groot zijn.

Als er iets mis gaat in de bedrading kunt u onder stroom komen te staan of er kan zelfs brand uitbreken.

Onze ervaren en goedkope elektricien uit Zwolle vervangt uw oude elektra zodat u weer veilig bent in uw huis. Indien u als bedrijf of particulier op zoek bent naar een vakkundig installateur, bent u ben ons aan het goede adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het aansluiten van elektrische apparaten, meterkasten en het aanleggen van stopcontacten.

U kunt onze elektricien in Zwolle inschakelen bij nieuwbouw maar ook bij bestaande bouw. Particulier of zakelijk leveren wij altijd vakwerk af.

Groepenkast-vervangen
Nieuwe groepenkast aanleg Zwolle

Kosten elektricien uit Zwolle

Voor een goede, betrouwbare elektricien en goedkope electriciën uit Zwolle bent u dus zeker aan het juiste adres bij de specialisten van de Electra-Gigant.

Wat kost een elektricien per project?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Uw electra is in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw elektra project naar keuze.

We komen dan bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens maken we een offerte op maat aan, waarop precies staat wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje wordt.

U wordt achteraf niet verrast door allerlei extra kosten, omdat men zich bij de Electra-Gigant altijd aan de offerte houdt.

Extra aardlekautomaten

Krachtstroom aan laten leggen in Zwolle

Soms is er voor huishoudelijke apparaten krachtstroom nodig. Krachtstroom moet altijd aangelegd worden door een ervaren specialist op het gebied van elektra.

Wij als gerectificeerd installatiebedrijf zijn gespecialiseerd in krachtstroom en meterkasten verplaatsen. Wij hebben alle elektra voorzieningen in huis voor elk reparatie die u maar wilt en ook voor elke vervanging.

Krachtstroom aansluiten

Krachtstroom wordt de laatste jaren steeds populairder. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer u wilt gaan koken op inductie of een andere vorm van elektrisch koken.

Ook wordt het vaak gebruikt wanneer bijvoorbeeld een sauna geïnstalleerd wordt in de woning of tuin.

Het aansluiten van krachtstroom is typisch een klus die wordt uitgevoerd door een elektricien. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van krachtstroom voor deze doeleinden.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat de kosten zullen zijn voor krachtstroom in uw woning.

Groepenkast aansluiten

Indien u nieuwe apparaten aanschaft of een nieuwe keuken bouwt of badkamer zal ook de groepenkast meten worden aangepast.

Door ons vakkundige elektra werk kan zo een nieuw stroomplan opgezet worden. U kan dan zelf de keuze bepalen van de materialen die u gebruikt voor de nieuwe stopcontacten en de afdekplaten.

krachtstroom-laten-aanleggen
Nieuwe groepen meterkast

Meterkast verplaatsen in Zwolle

Onze elektricien in Zwolle heeft jarenlange ervaring met het verplaatsten en aanleggen van meterkasten en groepenkasten maar ook in het kabels wegwerken van tv of audio apparatuur. Het kan namelijk zijn als u teveel bronnen aansluit op een meterkast dat de stoppen doorbranden of stuk slaan.

Op die manier ontstaan er onveilige situaties en dat moet u ten alle tijden vermijden. Een meterkast op een andere plek plaatsen is een riskante onderneming.

Het kan zijn dat vanwege een verbouwing de meterkast op een andere plek moet komen of een nieuwe meterkast in een nieuwbouwproject. Op vakkundige wijze zullen wij de meterkast verplaatsen.

Uurloon elektricien

Voor alle elektra werkzaamheden kunt u vrijblijvend de kosten van een elektricien aanvragen. Voor kleinere werkzaamheden berekenen wij een uurtarief van 25 euro.

Voor de grotere werkzaamheden zullen wij een offerte maken na grondige inspectie van welke taken er moeten worden uitgevoerd.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als klant nadat uw order bij ons is geplaatst.

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Hilversum
Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!