Sinds 1990

Werkzaamheden electricien

Op deze pagina geven wij u een inkijk in de werkzaamheden van onze elektriciens. In grote lijnen geven wij u aan voor welke werkzaamheden u ons kunt inschakelen.

Wij worden in de meeste gevallen ingeschakeld voor het vernieuwen en aanleggen van electriciteit. In de meeste gevallen worden wij ingeschakeld als er een verbouwing van de keuken, badkamer of keuken wordt gepland.

Maar ook voor het vervangen van de elektra worden wij dagelijks ingeschakeld door heel Nederland. Klikt u op onze vestigingen om te zien of wij ook in uw buurt actief zijn met onze elektra werkzaamheden.

Om u per categorie werkzaamheden inzicht te geven in onze goedkope en concurrerende tarieven ziet u bij elke werkzaamheid een link staan.

Als u daar vervolgens op klikt krijgt u uitgebreid inzicht in de betreffende werkzaamheden alsmede de gemiddelde kosten die wij hiervoor in rekening brengen. Wilt u exact weten wat de kosten in uw geval zijn dan adviseren wij u een offerte aan te vragen voor uw specifieke opdracht.

krachtstroom aansluiten

Electriciteit aanleggen

Als erkende electriciën zijn wij uiteraard exact op de hoogte van alle regels rondom het aanleggen van de elektra in en om uw woning. Elektra-aanleggen is verstandig om uit te besteden.

Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!