Sinds 1990

Elektricien in Alkmaar

De electriciëns Alkmaar van de Electra-Gigant zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van alle electra in- en om uw bestaande huis of nieuwbouw woning.

Wij beschikken over de praktijkervaring en de kennis om iedere electra opdracht uit te voeren overeenkomstig uw wensen. Voor het oplossen van een storing, een reparatie op maat of het aan- of omleggen van uw electriciteit zijn wij uw partner.

Er is geen electriciteitsklus die wij niet op kunnen lossen of uit kunnen voeren. De electriciens van de Electra-Gigant staan in de regio groot Alkmaar klaar om ook uw opdracht goedkoop en professioneel uit te voeren.

stopcontact-aanleggen
Elektra klus in Alkmaar

De laatste decennia is de toename van het gebruik van elektrische apparatuur enorm toegenomen. Wij merken dat het aanleggen van elektriciteit vaak door woningbezitters zelf wordt uitgevoerd door gebruik te maken van instructiefilmpjes op het Internet.

Het aanleggen of vernieuwen van elektra in- en rondom uw nieuwbouwhuis of ouder/bestaand huis wordt helaas veelal onderschat.

Als de elektra niet door onze elektricien uit Alkmaar wordt aangelegd dan bestaat er grote kans op stroomstoring, kortsluiting en in het ergste geval brand.

Alkmaarse storingsdienst

Heeft u last van een stroomstoring of kortsluiting? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Het geluk voor u is dat wij van de Electra-Gigant een storingsdienst hebben die 7 dagen per week, en 24 uur per dag voor u klaar staat. Elk probleem met elektriciteit lossen wij dan ook zo voor u op.

Wat doet onze elektricien uit Alkmaar

Bij ons kunt u terecht voor het oplossen van een storing, het vervangen van een groepenkast en het vernieuwen en aanleggen van al uw electra in- en om huis.

Het is niet verboden uw eigen installatie uit te breiden of te vervangen als u de hiervoor geldende regels, normen en wetgeving in acht neemt. U mag nooit de verzegelde aansluitkast openen tenzij u zelf een bevoegd persoon bent.

Bent u dus op zoek bent naar een erkende en goedkope electricien in Alkmaar of in de buurt? Dan kunt u daarvoor prima terecht bij onze electriciën Alkmaar.

Onze electriciëns zijn uitermate goed in hun elektra werk en leveren een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het aanleggen of vernieuwen van elektra in uw bestaande-of nieuwbouwwoning is een klus die u zelf hoogstwaarschijnlijk niet kunt of misschien wilt u hier eigenlijk niet aan beginnen

Elke elektraklus zoals het verplaatsen van uw meterkast tot aan het aanleggen van het elektra in uw bestaande of nieuwbouwwoning kunt u met een gerust hart uitbesteden aan onze electriciëns in Alkmaar.

krachtstroom-laten-aanleggen
Krachtstroom in Alkmaar aanleggen

Electricien in Alkmaar voor aanleg van al uw elektra

De elektromonteurs van ons installatiebedrijf Alkmaar en omstreken hebben zich gespecialiseerd in veel verschillende klussen op het gebied van elektra.

Bij het verbouwen of renoveren van een ruimte in uw huis zoals, bijvoorbeeld de verbouwing van een keuken, zullen er elektra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Mocht u overigens op zoek zijn naar een stukadoor om uw keuken te stukadoren leest u hier dan de volgende informatie en prijzen.

De volgende elektrowerkzaamheden voeren wij frequent in Akmaar uit:

Andere klussen die wij voor u uit kunnen voeren zijn het aanleggen van buitenverlichting en buiten elektra aanleggen om u in uw tuin van alle gemakken te voorzien.

Kosten elektricien Alkmaar

Voor een goede, betrouwbare elektricien en goedkope electriciën uit Alkmaar bent u dus zeker aan het juiste adres bij de specialisten van de Electra-Gigant.

Wat zijn de elektricien kosten per project?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit €1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting €520 tot €760
Vervangen meterkast €465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Uw electra is in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw elektra project naar keuze.

We komen dan bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens maken we een offerte op maat aan, waarop precies staat wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje wordt.

U wordt achteraf niet verrast door allerlei extra kosten, omdat men zich bij de Electra-Gigant altijd aan de offerte houdt.

Uurtarief elektricien in Alkmaar

Als er een complete meterkast aangelegd moet worden in uw bestaande- of nieuwbouwwoning, kan dit uiteindelijk wel in de papieren lopen. Toch betekent dit voor u niet dat u duur uit bent bij de Electra-Gigant.

De elektromonteur in Alkmaar levert namelijk maatwerk voor weinig geld. Het uurtarief of de gemiddelde kosten van een electricien bedragen 25 Euro en is relatief laag in vergelijking met het tarief van andere bedrijven.

Dit zegt overigens helemaal niets over de kwaliteit en de service van de Electra-Gigant.nl

24 uur per dag streven naar kwaliteit!

Er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit, zodat u verzekerd bent van degelijke elektra of dit nu binnenshuis of buitenshuis is. Vooral het buiten elektra aanleggen wordt steeds vaker gevraagd.

Onze electriciën Alkmaar staat ook borg voor een uitstekende service en verleent garantie over de uitgevoerde werkzaamheden. Let u hier op als u offertes gaat vergelijken. Niet iedere electricien Alkmaar verleent garantie.

De Electra-Gigant is een erkend en gespecialiseerd bedrijf, in het bezit van keurmerken en service staat hoog in het vaandel van onze electriciëns die hun werk in Alkmaar verrichten.

Wat kan onze elektricien voor u betekenen?

Als elektrotechnisch bedrijf kunnen wij meerdere zaken uit uw handen nemen.

Denk hierbij aan de volgende klussen:

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor één van deze werkzaamheden in uw woning of bedrijf in Alkmaar?

Vult u dan snel het offerteformulier in en wij zullen u binnen 2 dagen benaderen met een zeer scherpe prijs!

Onze elektricien uit Alkmaar verzorgt ook de aanleg van elektra in Heerhugowaard, Heiloo, Schagen en Castricum.

Onderstaand treft u onze overige vestigingen waar wij onze elektra werkzaamheden verrichten.

RandstadBuitengebied
Electricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElectricien Breda
Electricien RotterdamElektricien Eindhoven
Elektricien HaarlemElectricien Nijmegen
Elektricien Den haagElectricien Weesp
Elektricien UtrechtElektricien Zwolle
Electricien LeidenElektricien Hilversum

Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!