Sinds 1990

Elektricien in Haarlem

Bent u met spoed op zoek bent naar een erkende en goedkope elektricien in Haarlem of in de buurt? Dan kunt u daarvoor prima terecht bij de Electra-Gigant.

De electriciëns Haarlem van de Electra-Gigant zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van alle electra in- en om uw bestaande huis of nieuwbouw woning tegen goedkope tarieven.

Wij beschikken over de praktijkervaring en de kennis om iedere electra opdracht uit te voeren overeenkomstig uw wensen. Voor het oplossen van een storing, een reparatie op maat of het aan- of omleggen van uw electriciteit zijn wij uw partner.

Er is geen electriciteitsklus die wij niet op kunnen lossen of uit kunnen voeren. De electriciens van de Electra-Gigant staan in de regio Haarlem klaar om ook uw elektra opdracht uit te voeren.

meterkast-verplaatsen
Vernieuwen van de groepenkast

De elektriciens van de Electra-Gigant zijn uitermate goed in hun elektra werk en leveren dus een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het aanleggen of vernieuwen van elektra in uw bestaande of nieuwbouwwoningen is een klus wat u zelf hoogstwaarschijnlijk niet kunt of wilt u hier eigenlijk niet aan beginnen

Elke klus van het verplaatsen van uw meterkast tot aan het aanleggen van het elektra in uw bestaande of nieuwbouwwoning kunt u met een gerust hart uitbesteden aan de specialisten van de Electra-Gigant in Haarlem.

Kosten elektricien Haarlem

Voor een goede en betrouwbare elektricien uit Haarlem bent u dus zeker aan het juiste adres bij de specialisten van de Electra-gigant.

Uw electra is bij deze mensen in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen bij de Electra-Gigant.

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning in Haarlem.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Erkend Installatiebedrijf Haarlem

De elektriciens van ons installatiebedrijf uit Haarlem en omstreken hebben zich gespecialiseerd in veel verschillende klussen op het gebied van elektra.

Denkt u hierbij aan de volgende elektrowerkzaamheden:

oud-elektra-laten-vervangen
Elektradraden opnieuw trekken

Andere klussen die men voor u uit kan voeren zijn het aanleggen van buitenverlichting of bijvoorbeeld het aanleggen van een beveiligingssysteem voor uw huis.

Ze kunnen u een duidelijk advies geven over het op de juiste plaats aanleggen van elektriciteit in uw tuin.

Uurtarief elektricien Haarlem

Als er een complete meterkast aangelegd moet worden in uw bestaande- of nieuwbouwwoning, kan dit uiteindelijk wel in de papieren lopen. Toch betekent dit voor u niet dat u duur uit bent bij de Electra-Gigant.

De elektricien in Haarlem levert namelijk maatwerk voor weinig geld. Het uurtarief of de gemiddelde kosten van een elektricien bedragen 25 Euro en is relatief laag in vergelijking met het tarief van andere bedrijven. Dit zegt overigens helemaal niets over de kwaliteit en de service van de Electra-Gigant.nl

Elektricien-Haarlem
Vernieuwen van elektra in huis

24 uur per dag streven naar kwaliteit!

Er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit, zodat u verzekerd van degelijke elektra of dit nu binnenshuis of buitenshuis is. De Electra-Gigant staat ook borg voor een uitstekende service.

Service staat namelijk hoog in het vaandel van deze elektriciens die hun werk in Haarlem verrichten.

Wat kan onze elektricien voor u betekenen?

Als elektrotechnisch bedrijf kunnen wij meerdere zaken uit uw handen nemen. Denk hierbij aan de volgende klussen:

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een van deze werkzaamheden in uw woning in Haarlem?

Woont u in Zandvoort, Aerdenhout, Hillegom of Heemstede dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor alle elektra werkzaamheden.

Vult u dan snel het offerteformulier in en wij zullen u binnen 2 dagen benaderen met een zeer scherpe prijs!

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HilversumElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle


Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!