Sinds 1990

Elektricien in Nijmegen

De elektriciens Nijmegen van de Electra-Gigant zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van alle elektra in- en om uw bestaande huis of nieuwbouw woning.

Wij beschikken over de praktijkervaring en de kennis om iedere elektra opdracht uit te voeren overeenkomstig uw wensen. Voor het oplossen van een storing, een reparatie op maat of het aan- of omleggen van uw elektriciteit zijn wij uw goedkoopste partner.

oud-elektra-laten-vervangen
Vernieuwen elektra draden gehele woning

Er is geen elektriciteit klus die wij niet op kunnen lossen of uit kunnen voeren. De elektriciens van de Electra-Gigant staan in de regio Nijmegen klaar om ook uw opdracht uit te voeren.

De laatste decennia is de toename van het gebruik van elektrische apparatuur enorm toegenomen. Wij merken dat het aanleggen van elektriciteit vaak door woningbezitters zelf wordt uitgevoerd door gebruik te maken van instructiefilmpjes op het Internet.

Het aanleggen of vernieuwen van elektra in- en rondom uw nieuwbouwhuis of ouder/bestaand huis wordt helaas veelal onderschat.

Als de elektra niet door onze elektricien Nijmegen wordt aangelegd dan bestaat er grote kans op stroomstoring, kortsluiting en in het ergste geval brand.

Goedkoop installatiebedrijf in Nijmegen

Uw elektricien Nijmegen staat voor een professionele aanpak van alle elektriciteitswerken. Ons installatiebedrijf streeft naar perfectie in vakwerk, dit doen wij door het geven van correct advies en uitvoeren van de elektrawerken met grote precisie.

Bij de elektricien uit de regio van Nijmegen bent u aan het juiste adres voor alle soorten elektra klussen zoals:

Groepenkast voorzien van extra aardlekschakelaars

De werken worden uitgevoerd door een vakkundig opgeleid team met de nodige professionele uitrustingen. Wij staan in voor het gebruik van hoogwaardig materiaal met een lange levenstermijn.

Indien u met deze elektricien Nijmegen in zee gaat, hebt u alvast een geregistreerde aannemer met de nodige elektrotechnische scholing. Het boeiende beroep van elektricien is beschermd in Nederland.

Dit houdt concreet in dat we u een officieel attest kunnen voorleggen. Onze vakmensen zijn verdiept in de milieuwetgeving, in constructie-en planningstechnieken en in het berekenen van bouwonkosten.

Elektricien voor vervangen van uw groepenkast

Als uw groepenkast niet meer voldoet aan de huidige eisen en deze moet u laten vervangen omdat de voorschriften vandaag de dag anders zijn geworden dan is het inhuren van een elektricien geen overbodige luxe.

Woningen die gebouwd zijn in Nijmegen voor de jaren 70 hebben als voorbeeld geen aardlekschakelaar die tegenwoordig wel verplicht is. Woningen die dus voor die tijd van een groepenkast zijn voorzien lopen dus de kans op kortsluiting.

Het is dus sterk aan te raden (als u een jaren 70 woning heeft ) deze groepenkast te laten vervangen of opnieuw te laten indelen.

krachtstroom-laten-aanleggen

Wat doet een elektricien?

Bij ons kunt u terecht voor het oplossen van een storing, het vervangen van een groepenkast en het vernieuwen en aanleggen van al uw electra in- en om huis.

Het is niet verboden uw eigen installatie uit te breiden of te vervangen als u de hiervoor geldende regels, normen en wetgeving in acht neemt. U mag nooit de verzegelde aansluitkast openen tenzij u zelf een bevoegd persoon bent.

Bent u dus op zoek bent naar een erkende en goedkope electricien in Nijmegen of in de buurt? Dan kunt u daarvoor prima terecht bij onze electriciën Nijmegen.

Onze elektriciens zijn uitermate goed in hun elektra werk en leveren een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het aanleggen of vernieuwen van elektra in uw bestaande-of nieuwbouwwoning is een klus die u zelf hoogstwaarschijnlijk niet kunt of misschien wilt u hier eigenlijk niet aan beginnen

Elke elektraklus zoals het verplaatsen van uw meterkast tot aan het aanleggen van het elektra in uw bestaande of nieuwbouwwoning kunt u met een gerust hart uitbesteden aan onze electriciëns in Nijmegen.

Wat kost een elektricien?

Als er een complete meterkast aangelegd moet worden in uw bestaande- of nieuwbouwwoning, kan dit uiteindelijk wel in de papieren lopen. Toch betekent dit voor u niet dat u duur uit bent bij de Electra-Gigant.

De elektromonteur in Nijmegen levert namelijk maatwerk voor weinig geld. Het uurtarief of de gemiddelde kosten van een elektricien bedragen 25 Euro en is relatief laag in vergelijking met het tarief van andere bedrijven. Dit zegt overigens helemaal niets over de kwaliteit en de service van de Electra-Gigant.nl

Voor een goede, betrouwbare elektricien en goedkope elektricien uit Nijmegen bent u dus zeker aan het juiste adres bij de specialisten van de Electra-Gigant.

Wat zijn de elektricien kosten per project?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aanleggen verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Uw electra is in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw elektra project naar keuze.

We komen dan bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens maken we een offerte op maat aan, waarop precies staat wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje wordt.

U wordt achteraf niet verrast door allerlei extra kosten, omdat men zich bij de Electra-Gigant altijd aan de offerte houdt.

24 uur per dag streven naar kwaliteit!

Er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit, zodat u verzekerd bent van degelijke elektra of dit nu binnenshuis of buitenshuis is. Vooral het buiten elektra aanleggen wordt steeds vaker gevraagd.

Onze electriciën Nijmegen staat ook borg voor een uitstekende service en verleent garantie over de uitgevoerde werkzaamheden. Let u hier op als u offertes gaat vergelijken. Niet iedere electricien Nijmegen verleent garantie.

De Electra-Gigant is een erkend en gespecialiseerd bedrijf, in het bezit van keurmerken en service staat hoog in het vaandel van onze electriciëns die hun werk in Nijmegen verrichten.

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Breda
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Hilversum
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle


Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!