Elektricien in Breda

Heeft u met spoed een elektricien nodig voor het oplossen van een stroomstoring in uw nieuwbouw of jaren 60-woning in Breda? De diensten die wij op technisch gebied verlenen staan garant voor professionaliteit en vakkundigheid.

Het aanleggen of het vernieuwen van elektra in uw bestaande- of nieuwbouwwoning kunt u door onze elektricien uit de omgeving van Breda laten doen.

Zowel voor de particuliere markt in Breda en omstreken als voor de bedrijfsmarkt verrichten wij allerlei soorten werk die met elektra te maken hebben.

Wij zijn experts op het gebied van groepenkasten vervangen, groepenkasten aansluiten, elektriciteit aanleggen en krachtstroom aansluitingen maken. Wij werken met vakkundig personeel.

elektra aanleggen
Electra-Gigant ijzerster in elektrawerk

Wat kost elektra aanleggen in Breda?

Voor het aanleggen van electriciteit door de gehele woning moet u rekenen op een bedrag van gemiddeld € 2.900.

Voor het laten aanleggen van electriciteit in bepaalde ruimtes van uw woning liggen de kosten rond de € 600. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal stopcontacten en stroomverbruik per groep.

Wat zijn de elektricien kosten per project?

Om u een indicatie van de kosten te geven, geven wij onderstaand de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van uw elektra in en om uw nieuwbouw huis of bestaande woning.

Soort opdrachtGemiddelde prijs
Aanleggen elektriciteit€1.530 tot €1.980
Aansluiten verlichting€520 tot €760
Vervangen meterkast€465 tot €640
Aardlekschakelaar aansluiten€95 tot €145
Stopcontact aanleggen€50 tot €75

Uw electra is in uiterst betrouwbare handen. Het is dus zeker de moeite waard om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw elektra project naar keuze.

We komen dan bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens maken we een offerte op maat aan, waarop precies staat wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje wordt.

U wordt achteraf niet verrast door allerlei extra kosten, omdat men zich bij de Electra-Gigant altijd aan de offerte houdt.

24/7uur streven naar kwaliteit!

Er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit, zodat u verzekerd bent van degelijke elektra of dit nu binnenshuis of buitenshuis is. Vooral het buiten elektra aanleggen wordt steeds vaker gevraagd.

Onze electriciën Breda staat ook borg voor een uitstekende service en verleent garantie over de uitgevoerde werkzaamheden. Let u hier op als u offertes gaat vergelijken. Niet iedere electricien in Breda verleent garantie.

De Electra-Gigant is een erkend en gespecialiseerd bedrijf, in het bezit van keurmerken en service staat hoog in het vaandel van onze elektriciens die hun werk in Breda verrichten. Snel een prijsindicatie? Vraagt u dan nu een offerte aan voor uw electriciteitklus in Breda.

sleuven frezen elektra muren
Sleuven vrezen voor nieuwe elektra punten

Wat kan onze elektricien voor u betekenen?

Als elektrotechnisch bedrijf kunnen wij meerdere zaken uit uw handen nemen.

Denk hierbij aan de volgende klussen:

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor één van deze werkzaamheden in uw woning of bedrijf in Breda ?Vult u dan snel het offerteformulier in en wij zullen u binnen 2 dagen benaderen met een zeer scherpe prijs!

U zoekt een goede elektricien?

Het onderhouden en repareren van elektrische apparatuur kan risicovol zijn. Kiest u voor onze elektricien dan bent u verzekerd van een veilige en verantwoorde oplossing voor onder andere:

Maar wij kunnen u ook helpen bij de installatie, reparatie of onderhoud van uw elektronische apparaten in en om uw woning of bedrijf.

Groepenkast aansluiten in Breda

Snel en efficiënt sluiten wij voor u allerlei soorten groepenkasten aan. Onze professionele elektricien in Breda houdt zich dagelijks bezig met innovatie technieken op elektrisch gebied.

Een elektricien installeert volledig nieuwe groepen in uw meterkast als u extra apparatuur heeft aangeschaft en de oude stoppen dit niet aan kunnen en overbelast raken.

Als uw groepenkast niet meer voldoet aan de huidige eisen en u moet uw groepenkast laten vervangen omdat de voorschriften vandaag de dag anders zijn geworden dan is het inhuren van een elektricien geen overbodige luxe.

Wij vernieuwen de groepenkast ook indien de oude groepenkast niet meer voldoet aan de eisen van de moderne tijd. Dit komt vaker voor bij het kopen van een jaren 30-woning of boerderij.

Woningen die gebouwd zijn voor de jaren 70 hebben als voorbeeld geen aardlekschakelaar die tegenwoordig wel verplicht is.

oude-elektra-draden-vervangen-woning
Nieuwe elektra draden getrokken villa Breda

Groepenkast laten uitbreiden

Indien u een tekort aan groepen in uw meterkast heeft kunnen wij uw groepenkast uitbreiden voor u. Wij, als erkend en vakkundig bedrijf, hebben jarenlange ervaring met groepenkasten vervangen en vernieuwen.

De kosten van deze elektra werkzaamheden verschillen, maar wij zijn wel één van de goedkoopste op dit gebied. Vraag vrijblijvend een offerte aan en binnen twee dagen zullen wij contact met u opnemen.

Meterkast laten verplaatsen

Indien u wegens een verbouwing een meterkast moet verplaatsen kunt u het beste een erkende installateur  inschakelen. De elektriciens van ons bedrijf voeren vakkundig alle werkzaamheden omtrent het verplaatsen uit en zullen u van het nodige advies voorzien.

Indien u behoefte heeft aan meer groepen in uw meterkast kunnen wij dit professioneel voor u regelen. Wij weten precies hoe we een meterkast moeten verplaatsen en bovendien doen wij dit tegen een goedkoop tarief.

Bij nieuwbouw kunt u ook van onze diensten gebruik maken, daar wij al jarenlang een gespecialiseerd bedrijf zijn voor het verplaatsen en installeren van een meterkast.

Elektra laten aansluiten door de elektricien uit Breda

Indien u een nieuw huis heeft gekocht of u gaat verbouwen, komt u altijd voor het feit te staan dat ook de elektriciteit aangelegd moet worden.

Ook in uw tuin of in een aanbouw wilt u toch graag dat de nodige stroompunten aanwezig zijn. Op efficiënte wijze sluiten wij buiten elektriciteit aan.

Onze elektriciens uit de regio van Breda zijn deskundige professionals die met flexibiliteit alle werkzaamheden uitvoeren.

Als erkend elektra bedrijf in Breda leggen wij complete licht- en krachtstroom installaties aan voor bedrijven en particulieren. Ook verhelpen wij storingen aan elektrische apparatuur of installaties. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met grote precisie en volgens de laatste veiligheidsnormen.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom is in de huidige tijd vaker nodig indien u modernere apparaten aanschaft. Krachtstroom is nodig voor sauna´s, bubbelbaden en de zwaardere kookplaten.

Als gecertificeerd bedrijf zijn wij expert in het aanleggen van krachtstroom.

Ons maatwerk staat overal bekend en vanwege ons gunstige inkoopbeleid hebben wij een grote zakelijke en particuliere klantenkring.

Indien u van onze diensten gebruik wilt maken verwijzen wij u naar onze gemoderniseerde website, waar u alle informatie omtrent ons bedrijf kunt terug vinden.

Wij willen u graag als klant verwelkomen en u met onze expertise en vakkundigheid helpen. Onze elektricien in en rondom Breda verzorgt ook de aanleg van elektra in Oosterhout, Rijen, Etten-Leur en Schijndel.

Ook werken wij in meerdere steden en dorpen in Nederland!

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Hilversum
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle
Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!