Elektricien Breda

Heeft u met spoed een elektricien nodig voor het oplossen van een stroomstoring in uw woning in Breda?

elektra aanleggen

De diensten die wij op technisch gebied verlenen staan garant voor professionaliteit en vakkundigheid.

Het aanleggen of het vernieuwen van elektra in uw bestaande of nieuwbouwwoning kunt u door elektricien Breda laten doen.

Zowel voor de particuliere markt in Breda en omstreken als voor de bedrijfsmarkt verrichten wij allerlei soorten werk die met elektra te maken hebben.

Wij zijn experts op het gebied van groepenkasten vervangen, groepenkasten aansluiten, elektriciteit aanleggen en krachtstroom aansluitingen maken.

Wij werken met vakkundig personeel.

Snel een prijsindicatie?

Openingstijden elektricien Breda

Onze elektriciens zijn dagelijks in te huren voor verschillende elektra werkzaamheden. Ons kantoor is geopend van maandag tot er met vrijdag van 9:00 tot 16:00.

Als u vrijblijvend een offerte wilt aanvragen kan dat via ons offerte formulier. na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u zo een scherp mogelijke prijs door te geven.

Groepenkast aansluiten in Breda

Snel en efficiënt sluiten wij voor u allerlei soorten groepenkasten aan. Onze professionele elektricien in houd zich dagelijks bezig met innovatie technieken op elektrisch gebied.

Een elektricien installeert volledig nieuwe groepen in uw meterkast als u extra apparatuur heeft aangeschaft en de oude stoppen dit niet aan kunnen en overbelast raken.

Als uw groepenkast niet meer voldoet aan de huidige eisen en deze moet u laten vervangen omdat de voorschriften vandaag de dag anders zijn geworden dan is het inhuren van een elektricien geen overbodige luxe.

Wij vernieuwen de groepenkast ook indien de oude groepenkast niet meer voldoet aan de eisen van de moderne tijd. Dit komt vaker voor bij het kopen van een jaren 30 woning of boerderij.

Woningen die gebouwd zijn voor de jaren 70 hebben als voorbeeld geen aardlekschakelaar die tegenwoordig wel verplicht is.

oude-elektra-draden-vervangen-woning

Groepenkast laten uitbreiden

Indien u een tekort aan groepen in uw meterkast heeft kunnen wij uw groepenkast uitbreiden voor u. Wij als erkend en vakkundig bedrijf hebben jarenlange ervaring met groepenkasten vervangen en vernieuwen.

De kosten van deze elektra werkzaamheden verschillen, maar wij zijn wel een van de goedkoopste op dit gebied. Vraag vrijblijvend een offerte aan en binnen twee dagen zullen wij contact met u opnemen.

Meterkast laten verplaatsen

Indien u wegens een verbouwing een meterkast moet verplaatsen kunt u het beste een erkende installateur  inschakelen. De elektriciens va ons bedrijf voeren vakkundig alle werkzaamheden omtrent het verplaatsen uit en zullen u van het nodige advies voorzien.

Indien u behoefte heeft aan meer groepen in uw meterkast kunnen wij dit professioneel voor u regelen. Wij weten precies hoe we een meterkast moeten verplaatsen en bovendien doen wij dit tegen een aanlokkelijke prijs.

Bij nieuwbouw kunt u ook van onze diensten gebruik maken, daar wij al jarenlang een gespecialiseerd bedrijf zijn voor het verplaatsen en installeren van een meterkast.

Elektra aansluiten met de elektricien Breda

Indien u een nieuw huis heeft gekocht of u gaat verbouwen, komt u altijd voor het feit te staan dat ook de elektriciteit aangelegd moet worden.

Ook in uw tuin of in een aanbouw wilt u toch graag dat de nodige stroompunten aanwezig zijn. Op efficiënte wijze sluiten wij elektriciteit aan.

Onze elektriciens uit de regio van Breda zijn deskundige professionals die met flexibiliteit alle werkzaamheden uitvoeren.

Als erkend elektra bedrijf in Breda leggen wij complete licht en krachtstroom installaties aan voor bedrijven en particulieren.

Ook verhelpen wij storingen aan elektrische apparatuur of installaties.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met grote precisie en volgens de laatste veiligheidsnormen.

tuinverlichting aanleggen
Snel een prijsindicatie?

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom is in de huidige tijd vaak nodig indien u modernere apparaten aanschaft. Ook is krachtstroom nodig voor sauna´s, bubbelbaden en de zwaardere kookplaten.

Als gerectificeerd bedrijf zijn wij expert in het aanleggen van krachtstroom.

Ons maatwerk staat overal bekend en vanwege ons gunstige inkoopbeleid hebben wij een grote zakelijke en particuliere klantenkring.

Indien u van onze diensten gebruik wilt maken verwijs ik u naar onze gemoderniseerde website, waar u alle informatie omtrent ons bedrijf kunt terug vinden.

Wij zouden u graag als klant willen verwelkomen en ons met onze expertise en vakkundigheid helpen. 

Ook werken wij in meerdere steden en dorpen in Nederland!

RandstadBuitengebied
Elektricien AmsterdamElektricien Amersfoort
Elektricien AlmereElektricien Alkmaar
Elektricien RotterdamElektricien Hilversum
Elektricien HaarlemElektricien Eindhoven
Elektricien Den haagElektricien Nijmegen
Elektricien UtrechtElektricien Weesp
Elektricien LeidenElektricien Zwolle

Electra-Gigant
Electra-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!